Autor: Maarit Eerme • 21. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

H&M avab Eestis uksed 14. september

Hennes & Mauritz avab oma esimese kaupluse Eestis 14. septembril kell 11 Eesti suurimas kaubanduskeskuses Rocca al Mares.

“Teame, et moodi armastavad eestlased on H&Mi saabumisest põnevil ning nüüdsest on meil rõõm pakkuda oma Eesti klientidele moodi ja kvaliteeti parima hinna eest,” ütleb H&Mi Baltikumi ja Soome turu eest vastutav Marika Pyykkö. “Oleme poe jaoks kokku seadnud fantastilise meeskonna. Inimesed ja mood on need, mis eristavad meid konkurentidest,” lisab ta. 

H&M, Hennes & Mauritz, mis on tuntud hõlpsasti hoomatavate trendide, stiilsete rõivakomplektide ja kvaliteetsete klassikute poolest. Kauplus saab olema ligi 2500 ruutmeetrit suur.

Avamispäeval kingib H&M esimesele kümnele järjekorras seisjale 100-eurose kinkekaardi ning järgmisele 300le 15-eurose kinkekaardi.

Hennes & Mauritz AB rajati 1947. aastal Rootsis ning on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil. H&M Group’il on ligikaudu 2900 poodi 49 turul sealhulgas frantsiisiturud. 2012. aastal oli müük koos käibemaksuga 140 948 miljonit SEKi ning töötajate arv üle 104 000.

Kirjutage kommentaaridesse, mida sooviksite H&Mi käest teada saada. Millised oleksid need teemad, mis Teid huvitab? Huvitavamad küsimused küsin kindlasti ka H&Mi käest ja need leiavad kajastust ka Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebis Kaubandus.ee.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700