Autor: Maarit Eerme • 21. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

H&M avab Eestis uksed 14. september

Hennes & Mauritz avab oma esimese kaupluse Eestis 14. septembril kell 11 Eesti suurimas kaubanduskeskuses Rocca al Mares.

“Teame, et moodi armastavad eestlased on H&Mi saabumisest põnevil ning nüüdsest on meil rõõm pakkuda oma Eesti klientidele moodi ja kvaliteeti parima hinna eest,” ütleb H&Mi Baltikumi ja Soome turu eest vastutav Marika Pyykkö. “Oleme poe jaoks kokku seadnud fantastilise meeskonna. Inimesed ja mood on need, mis eristavad meid konkurentidest,” lisab ta. 

H&M, Hennes & Mauritz, mis on tuntud hõlpsasti hoomatavate trendide, stiilsete rõivakomplektide ja kvaliteetsete klassikute poolest. Kauplus saab olema ligi 2500 ruutmeetrit suur.

Avamispäeval kingib H&M esimesele kümnele järjekorras seisjale 100-eurose kinkekaardi ning järgmisele 300le 15-eurose kinkekaardi.

Hennes & Mauritz AB rajati 1947. aastal Rootsis ning on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil. H&M Group’il on ligikaudu 2900 poodi 49 turul sealhulgas frantsiisiturud. 2012. aastal oli müük koos käibemaksuga 140 948 miljonit SEKi ning töötajate arv üle 104 000.

Kirjutage kommentaaridesse, mida sooviksite H&Mi käest teada saada. Millised oleksid need teemad, mis Teid huvitab? Huvitavamad küsimused küsin kindlasti ka H&Mi käest ja need leiavad kajastust ka Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebis Kaubandus.ee.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700