• 21.08.13, 10:15
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

H&M avab Eestis uksed 14. september

Hennes & Mauritz avab oma esimese kaupluse Eestis 14. septembril kell 11 Eesti suurimas kaubanduskeskuses Rocca al Mares.
“Teame, et moodi armastavad eestlased on H&Mi saabumisest põnevil ning nüüdsest on meil rõõm pakkuda oma Eesti klientidele moodi ja kvaliteeti parima hinna eest,” ütleb H&Mi Baltikumi ja Soome turu eest vastutav Marika Pyykkö. “Oleme poe jaoks kokku seadnud fantastilise meeskonna. Inimesed ja mood on need, mis eristavad meid konkurentidest,” lisab ta. 
H&M, Hennes & Mauritz, mis on tuntud hõlpsasti hoomatavate trendide, stiilsete rõivakomplektide ja kvaliteetsete klassikute poolest. Kauplus saab olema ligi 2500 ruutmeetrit suur.
Avamispäeval kingib H&M esimesele kümnele järjekorras seisjale 100-eurose kinkekaardi ning järgmisele 300le 15-eurose kinkekaardi.
Hennes & Mauritz AB rajati 1947. aastal Rootsis ning on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil. H&M Group’il on ligikaudu 2900 poodi 49 turul sealhulgas frantsiisiturud. 2012. aastal oli müük koos käibemaksuga 140 948 miljonit SEKi ning töötajate arv üle 104 000.
Kirjutage kommentaaridesse, mida sooviksite H&Mi käest teada saada. Millised oleksid need teemad, mis Teid huvitab? Huvitavamad küsimused küsin kindlasti ka H&Mi käest ja need leiavad kajastust ka Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebis Kaubandus.ee.

Seotud lood

Uudised
  • 29.08.13, 13:25
H&Mi juht äriedust: ümbritse end normaalsete inimestega
Odavmoeketi äriedu taga on H&Mi juhi Karl-Johan Perssoni sõnul vanaisa jagatud olulisim nõuanne - tööl tuleb end ümbritseda normaalsete inimestega, kirjutab Eesti Ekspress.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele