Autor: Maarit Eerme • 4. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UVIC: soe suvi küttis nõudluse üles

Ettevõtte AS Uvic juhatuse hinnangul on suhteliselt kuum ilm avaldunud tüüpiliste „suviste“ toodete – jäätise ja grill-lihatoodete müügimahtudes.

„Teatud perioodidel ületas jäätisenõudlus meie tootmisvõimsused. Ja seda isegi asjaoludel, et uue hooaja alguses investeerisime me uude tootmisliini täiendavad 4 miljonit eurot,“ räägib AS Uvic juhatuse esimees Aleksander Musarov.

Tema sõnul on Uvici jäätis suve jooksul olnud edukas kõigil Balti riikide turgudel, kuigi suuremad realiseerimismahud registreeriti Lätis ja Leedus ning peamiselt privat label liinis.

„Olukord on paigast nihkunud ka grilltoodete puhul. Soojad suvepäevad soodustasid šašlõkkide ja grill-liha müügi kasvu. Väikest rolli ei mänginud siin ka Uvici selle hooaja uudistooted,“ märgib Musarov.

AS UVIC on Jüris asuv, 20 aastat tagasi Eesti kapitalil asutatud ettevõte, mis omab toodangu kvaliteedisertifikaate ISO 22000:2005, ISO 9001:2008 ja Metrosert Kinnispakk (e-märgis).

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700