• 17.09.13, 16:02
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Debenhams tuleb koos kohvikuga

18. septembril avab briti päritoluga rahvusvaheline kaubamaja Debenhams esimese kaubamaja Balti riikides koos kohvikuga.  
Debenhamsi esindab Balti riikides frantsiisiettevõte DBH Baltics OÜ. Ühe poe avamiseks tehtav investeering on 2 miljonit eurot.
Tallinna toob Debenhams põhilised tootekategooriad: naiste, meeste ja laste rõivad, kodukaubad, jalatsid, aksessuaarid, pesu ja kingitused enam kui 3000 m2 kauplusepinnal koos oma Debenhamsi kohviku ja kosmeetikaosakonnaga.
Debenhamsi kaubamärgijuht Balti riikides Vaiva Kirvelaite on rõõmus, et saab avada Debenhamsi kaubamaja uksed esimest korda Eestis ja Balti riikides. "Euroopa parim mood tuleb Londonist. Nii ka Debenhams," ütles Kirvelaite.
Debenhams on briti päritolu rahvusvaheline mitmesegmendiline kaubamärk, millel on 240 kauplust 29 riigis. Debenhams pakub oma klientidele ainulaadset valikut, kuhu kuuluvad kaubamaja enda kaubamärgid, rahvusvahelised kaubamärgid ja kontsessioonid.
 

Seotud lood

Uudised
  • 02.09.13, 17:15
Briti kaubamaja Debenhams avab uksed 18. septembril
Briti päritolu juhtib rahvusvaheline kauplustekett Debenhams avab enda esimese kaupluse Eestis Rocca al Mare kaubanduskeskuses Tallinnas 18. septembril 2013.
Uudised
  • 24.04.13, 15:07
Citycon investeerib H&M ja Debenhamsi tulekuks 9 mln eurot
Citycon investeerib kahe uue suurüürniku tulekul oma Eesti kaubanduspindadesse tänavu teisel poolaastal 8,6 miljonit eurot.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele