Autor: Maarit Eerme • 17. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduse Aastakongressil juba üle 120 osaleja

Kaubanduse Aastakongressile on ennast kirja pannud juba üle 120 kaubanduse valdkonna spetsialisti ja juhi.

9. oktoobril toimuv Kaubanduse aastakongress on järjekorras teine kaubandusvaldkonda tunnustav sündmus, mis on korraldatud seoses Äripäeva jae- ja hulgikaubanduse TOPi ilmumisega. Kongressile on kirja pannud juba üle 120 kaubandusvaldkonna spetsialisti ja juhti.

Seekord oleme kohale toonud põnevad esinejad Ameerika Ühendriikidest, Suurbritanniast ja Rootsist. Nemad annavad kongressil ülevaate maailma jaekaubanduse innovatsioonist, Põhjamaade e-kaubanduse arengusuundadest ning Tesco kliendiandmete kasutamisest lojaalsusprogrammist.

Lisaks kuuleb kongressil kohalike kaupmeeste kogemusi ja arenguplaane tulevaks aastaks ning kaubanduse tulevikusuundadest. Lisaks antakse ülevaate majanduse arengusuundadest, palkadest ja tööjõust ning kliendiandmete kasutamisest.

Kuni reedeni on hea võimalus osaleda Kaubanduse tippsündmusel soodushinnaga 209 eurot (km-ga 250,80 eurot). Vaata kongressi kava ning osalejate nimekirja.

Kaubanduse aastakongressile on võimalik registreeruda SIIN.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700