Autor: Aira Tammemäe • 9. oktoober 2013

Kaja Kallas: meie teada eestimaalastel raha ei ole

Riigikogu majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas avaldas Äripäeva Kaubanduskongressi avakõnes Swissótel´is üllatust, et Hullud Päevad ummistavad jätkuvalt Tallinna tänavaid.

"Kaubanduskongressi toimumine samal päeval kui Swissotel´i kõrval asuvas Stockmann´i kaubanduskeskuses algavad Hullud Päevad on sümboolse tähendusega," ütles Kallas oma avakõnes. Kallase sõnul on neil Riigikogus teadmine, et eestimaalastel raha ei ole, kuid talle tundub, et reaalsus on siiski teine. Muuhulgas saavutas  Stockmanni AS täna avaldatud Äripäeva Jaekuabanduse TOPis kolmanda koha, LPP Reatail Estoni OÜ ja võitja Põldma Kaubanduse ASi järel. 

Marika Merilai Kaupmeeste Liidust ütles Kaubanduse TOPi autasustamise sissejuhatuses, et kaubandus on Eestis oluline majandussektor andes tööd üle 80 000 inimesele ja moodustades SKPst rohkem kui kümnendiku. Merilaid avaldas heameelt, et Äripäev parimaid kaupmehi igaaastaselt läbi Kaubanduse TOPi tunnustab.

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700