Autor: Marta Jaakson • 9. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VAATA! Kes on Eesti parim jae- ja hulgikaupleja

Äripäeva Kaubanduse Aastakonverentsil tunnustati parimaid jae- ja hulgikaupmehi.

Äripäeva Kaubanduse Aastakonverentsil 2013 autasustati täna Swissotel Tallinnas parimaid jae- ja hulgikaupmehi. Eesti kolm parimat hulgikaupmeest on:

1. Elme Messer Gaas AS

2. Sandmani Grupi AS3. Graanul Invest AS

Esikoha võitnud ettevõtte juhatuse esimees Jaak Muuk rääkis, et edu pandiks rahvusvaheliselt mõtlev meeskonda.

„Meie tegevus on osa kogu Eesti ettevõtlusest, meie tooted ja teenused on suunatud erinevatele tööstusettevõtetele, kes on tublid eksportijad. Edu tagab julge ja laiarinnale lähenemine, tuleb vaadata kodust kaugemale, mis seal salata, see ju toobki raha koju,“ rääkis ta auhinda vastu võttes.

Eesti edukaimad jaekauplejad on:

1. Põldma Kaubanduse AS

2. LPP Retail Estonia OÜ3. Stockmann AS

Eesti edukaim jaekaupleja Põldma Kaubanduse AS omanik Heinar Põldma rääkis, et ettevõte on algusest peale olnud perefirma. „Kui me esimese kaupluse Nõmmel avasime, siis me olime naisega seal müüjad. Naine on mu boss, ta on nõukogus, samuti on pojad firmad tegevad,“ rääkis ta.

Põldma märkis, et ettevõtja jaoks on pere toetus äärmiselt oluline kuna ettevõtja peab end täielikult firmale pühendama, „Kui sul on pere, kes sind toetab ja sinuga õhtul kaasa mõtleb on see suurepärane,“ kinnitas ta.

Täispikka intervjuud Põldma Kaubanduse juhi ja omaniku Heinar Põldmaga leiad Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebist Kaubandus.ee alates 10. oktoobrist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070