Autor: Maarit Eerme • 15. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selveri endine tegevdirektor Iivi Saar avas oma kohviku

Selveri keti endine tegevdirektor avas Õismäel asuvas ärihoones prantsusepärase kohviku ja pagariäri Lyon.

„Lyon on minu pikaaegse unistuse elluviimine,” ütles kohviku ja pagariäri Lyon juhataja Iivi Saar. „Oleme kohviku avamise nimel üle poole aasta vaeva näinud, seadmeid häälestanud, maitseid ja küpsetisi testinud.”

Kohviku sisekujunduse on teinud sisearhitektuuribüroo Ruumilabor, kohviku ja pagariäri korporatiivse näo reklaamibüroo Identity.

Kohvik ja pagariäri Lyon (Café & Boulangerie) on prantsuse stiilis kohvik ja pagariäri.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700