Autor: Maarit Eerme • 17. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmeeste Liidu uueks juhatuse esimeheks sai Raul Puusepp

Eesti Kaupmeeste Liidu uueks juhatuse esimeheks valiti kolmapäeval Tallinna Kaubamaja ASi juhatuse esimees Raul Puusepp, kes võtab teatepulga üle selles ametis enam kui neli aastat liitu juhtinud OÜ Baltman nõukogu liikmelt Kati Kusminilt.

“Kaupmeeste Liidu kaudu saavad ettevõtjad paremini esitada oma ühiseid seisukohti, kindlasti on liidu kui kaubanduse esindusorganisatsiooni sõnumi mõju suurem, kui ettevõtjal üksi tegutsedes”, ütles Raul Puusepp. Ta lisas, et liidu juhatus soovib senisest enam ja veelgi kõlavamalt oma seisukohti avaldada, et vältida nii riigis kui kohalikes omavalitsustes kaubandusse puutuvate otsuste tegemist, mil puuduvad põhjendused, uuringud ja riskide analüüs.

“Mul on hea meel jätkata eelmise juhatuse ja Kati Kusmini tööd - Kaupmeeste Liidu liikmed on viimastel aastatel tegutsenud üha teadlikumalt ning on üksmeelsed vajaduses rääkida rohkem kaasa kaubanduse arengu, tööjõu, turvalise keskkonna kui ka uute müügikanalite loomise ning kasutamise küsimustes,“ märkis Raul Puusepp.

Raul Puusepp on pikaajalise staažiga kaubanduse tippjuht, kes tegutseb selles tegevusvaldkonnas alates 2000. aastast. Viimased 11 aastat on ta ametis olnud Tallinna Kaubamaja juhatuse esimehena.

Kaupmeeste Liidu hiljuti valitud juhatus on kümneliikmeline ning sinna kuuluvad Kati Kusmin (OÜ Baltman), Jaanus Vihand (ETK), Jüri Ross (AS Infotark), Erkki Laugus (Kaubamaja AS), Erkki Erilaid (Maxima OÜ), Janne Lihavainen (Prisma Peremarket AS), Andres Järving (Selver AS), Kai Realo (Statoil Fuel & Retail Eesti AS), Raul Puusepp (Tallinna Kaubamaja AS) ning Marika Merilai.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 48 liiget.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700