Autor: Maarit Eerme • 1. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmeeste Liidu uueks liikmeks sai Jungent Estonia

Alates aprillikuust kuulub Kaupmeeste Liitu uue liikmena müügi- ja turundusfirma Jungent Estonia OÜ.

Jungent on aktiivselt tegutsenud kaubanduses juba 22 aastat ja täna katab ettevõtte tegevusgeograafia lisaks Eestile tervet Baltikumi. Jungenti kaubavaliku moodustavad margitooted, mis oma tootegruppides on ülemaailmsed või kohaliku turu liidrid. Kaubagruppide hulka kuuluvad toidu- ja esmatarbekaubad, tööstuskaubad, alkohol ja Shell määrdeained.

 „Kaupmeeste Liit ühendab erinevaid jae- ja hulgifirmasid ning seetõttu valmistab heameelt, et meie liikmeks astub pikaajalise tegutsemisstaažiga väga tuntud kaubandusettevõte,“ ütles Kaupmeeste Liidu tegevdirektor Marika Merilai. Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 49 liiget. 

 

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700