"15 aasta jooksul on toodetud rohkem kui 5 miljonit karpi Selveri Köögi maksapasteeti ning jätkuvalt on tegu ühe müüduima kaubaartikli ja suurima müügihitiga. Eelmine kuu ostis maksapasteeti ca 50 000 inimest, mis on ligikaudu võrdväärne kogu Viljandimaa elanike arvuga,“ rääkis Selveri Köögi juht Tarmo Küla.
Selveri Köök varustab 40 Selverit, Tallinna ja Tartu Kaubamaja ning pakub toidu tellimisvõimalust läbi e-poe ja peokorralduse täisteenust Gurmee Cateringi kaudu. Esimene Selveri Köök avati 8. oktoobril 1998 Kadaka Selveri ruumides 200-ruutmeetrisel pinnal. Ettevõttes töötas 20 töötajat, valikus oli 50 toodet. Täna tegutseb ettevõte 4000-ruutmeetrisel pinnal, kus 250 töötajat valmistavad 300 eri toodet.
"Kuni 2007. aastani valmistati toite Selverite tagaköökides, kuid kiire sortimendi laienemise ja jõudsalt kasvanud koduse maitsega valmistoidu nõudluse tagamiseks investeeriti ligikaudu 6 miljonit eurot kaasaegse suurköögi ehitamiseks, kuhu koondati kogu Selveri Köögi toidu tootmine," kommenteeris Küla.
Selveri Köögi tooteid valmistava Kulinaaria OÜ prognoositav käive aastal 2013 on ligi 14 miljonit eurot.