Autor: Äripäev • 21. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pro Kapital suutis käivet ja kahjumit kahandada

Pro Kapital Grupp teatas käibe ja kahjumi vähenemisest nii kolmandas kvartalis kui ka üheksa kuu jooksul.

Ettevõtte sõnul oli kahjum põhjustatud peamiselt väiksest müügitulust ja müügis varade vähesusest.

Ettevõtte kolmanda kvartali kogukäive oli 2,71 miljonit eurot, mis on 17% vähem kui 2012. aasta kolmandas kvartalis. Kolmandas kvartalis saadi põhitegevusest 0,15 miljonit eurot kahjumit, mis on 88% võrra vähem kui eelmine aasta samal ajal. Kolmanda kvartali puhaskahjum vähenes 1,11 miljoni euro võrra ja oli 0,65 miljonit eurot. Eelmise aasta samal ajal oli puhaskahjum 1,76 miljonit eurot.

Selle aasta kolmandas kvartalis jätkas Pro Kapital Peterburi tee kaubanduskeskuse arendamist ja üürnikega uute üürilepingute sõlmimist, ühtlasi jätkus Tondi kvartali projekti uue etapi esimese osa ja Riia Tallinase elamukompleksi ettevalmistus, samuti Vilniuses asuva Saltiniu Namai projekti uue hoone tehnilise projekti koostamine. Tallinna linnaplaneerimise ametiga sõlmiti Tallinnas asuva Kalaranna kinnistu detailplaneeringu leping avaliku infrastruktuuri väljaehitamiseks.

Üheksa kuu kogukäive oli 9,25 miljonit eurot, kahanedes võrdlusperioodi suhtes 30%. Üheksa kuu ärikahjum vähenes 2,41 miljoni euro võrra (68%) ning moodustas 1,13 miljonit eurot. Üheksa kuu puhaskahjum vähenes 2,59 miljoni euro võrra (56%), 2,05 miljoni euroni.

Autor: Äripäev .

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700