Ave Lepik • 25. november 2013
Jaga lugu:

Maxima maksab Riias hukkunud vanemate lastele igakuist toetust

Kaubanduskett Maxima teatas, et hakkab maksma 21. novembril Riias Zolitude kaubanduskeskuses juhtunud tragöödias vanema kaotanud lastele igakuist toetusraha.

21. novembril Riias Zolitude kaubanduskeskuses juhtunud tragöödia võttis elu rohkem kui 50 inimeselt ja umbes 20 last on kaotanud oma vanemad. "Me ei saa asendada vanemlikku soojust ja armastust, kuid saame anda vajalikku rahalist abi," ütles Maxima Latvija juhatuse liige Gintaras Jasinskas.

Maxima otsustas, et ettevõte hakkab maksma kõigile vanema kaotanud lastele rahalist toetust ühe Läti keskmise palga ulatuses kuus (hetkel umbes 710 eurot kuus) kuni nende täiskasvanuks saamiseni. Maxima tasub summalt ka kõik maksud.

Maxima kauplus oli Zolitude kaubanduskeskuse hoones üks paljudest rentnikest. Kokkuvarisenud kaubanduskeskus oli Balti riikides ainulaadne ehk teistes riikides sarnaseid hooneid Maxima kauplused ei rendi. Maxima Eesti pole teinud antud kinnisvaraarendaja, projekteerimisfirma ega ka ehitajaga mingit koostööd.

Jaga lugu:
Seotud lood
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt