Autor: Kaisa Gabral • 6. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venelainen: müük sõltub jõuluaja vabadest päevadest

Seda, kui palju inimesed jõuluajal toiduaineid ostavad, mõjutab Rakvere Lihakombinaadi ärijuhi Margus Venelaineni sõnul eelkõige ilm ja vabade päevade arv pühade ajal.

Äripäev küsib ettevõtjatelt, kas tänavuselt jõulumüügilt oodatakse buumijärgse aja rekordit.

„Rekordit ma ei oska kommenteerida, aga rohkem tuleb küll kui aasta tagasi. Peaksin nüüd ajalukku süvenema ja vaatama järele, kui palju see buumi ajal täpselt oli. Aga ega toiduäris see niimoodi üles-alla käigi. Ka buumiajal me nii suuri tippe ei püstitanud - toit on stabiilne kogu aeg,“ vastas Venelainen.

„Pigem sõltub müük sellest, milline on ilm ja palju on vabu päevi. Sel aastal on rahval aega poes käia küll, jah. Kui tuleb veel ka ilus talveilm, siis süüakse ahjupraadi ja verivorste rohkem,“ lisas Venelainen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700