Autor: Kaisa Gabral • 3. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selveri turundusjuht: toidu müük kasvas

Selver AS avaldab täpsed numbrid börsiteates, kuid ettevõtte turundusjuhi Ruth Aarma sõnul on nende kauplustes peamiselt kasvanud just toiduainete müük.

Jaekaubandusettevõtete kaupade jaemüük suurenes eelmise aasta novembris 2012. aasta novembriga võrreldes püsivhindades 7%, teatas statistikaamet.

"Selver on börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja tütarettevõte, mistõttu avaldame taolised hinnangud tavapäraselt oma börsiteadetes. Vabandan, kuid numbrilistest tulemustest saame rääkida alles börsiteates," märkis Aarma, kuid lisas, et november oli ka Selveri jaoks kasvukuu.

"Novembris avas Selver kolm uut kauplust pluss kaks uut 2013. aasta algupoolel - juba sellest johtuvalt oli kasv võrreldes 2012. aastaga. Eelkõige on kasvanud toiduainete müük. Kasvanud on kõik värsked tootegrupid, eelkõige piima- ja lihatoodete müük. Jäime rahule ka novembris toimunud kampaaniaga "Soovid, soovid, soovid"," kommenteeris Aarma ja lisas, et ka jõulumüügid olid Selveril head. "Ka jõulumüük oli üle ootuste hea. Jõulud oli sel aastal ju nädala keskel, mis on kaupmehe vaates positiivne, pikk püha ja inimesed teevad rohkem oste," lisas Aarma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700