Autor: Maarit Eerme • 19. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised firmad kasvavad kaubanduses kõige kiiremini

Äripäeva Gaselli TOPist ehk kiiresti kasvavate firmade pingereast leiab tänavu 290 kaubandusettevõtet.

Gasellfirma on ettevõte, mis kasvatas aastatel 2010-2012 käivet ja kasumit vähemalt 50%.

Äripäeva Gaselli TOPi jõudnud kaubandusettevõtted(tähestikulises järjekorras):

7 Kohvipoissi OÜ

Aasta Auto ASAasta Auto Pluss ASAccon Industrial OÜACG-Nyström Eesti1 OÜAdler Auto OÜADSV Group OÜAhjusepad OÜAirok OÜAJ Tooted ASALARMTEC ASAlaron Grupp OÜALMERC Holding OÜAlpek FL OÜAltino Grupp OÜAndrese Soolaladu OÜAnkaMedical OÜAnnus & Alaniit OÜAPRANGA OÜApuneks OÜAqua Purity OÜAragona OÜAravon OÜARLITEN OÜArmat Service OÜArtus Pro OÜArtvali OÜAsicom OÜAstieks Komfort OÜAstrec Baltic OÜAtlas Segud ASAutoesindus OÜAutoSalong OÜAutra OÜAWRE OÜBAFCO OÜBait Partner OÜBakker Holland OÜBaltfarma OÜBaltfish Trade OÜBalti Impordi OÜBaltic Techinvest OÜBaltic Tyres OÜBaltic Vendors OÜBaltleader OÜBaltum Grupp OÜBane Roco OÜBasic Kontorimööbel OÜBest Brand OÜBestair Kaubandus OÜBikepoint OÜBÜFA Composites Baltic OÜCalisto Varahaldur OÜCarring ASCelemar OÜCERTEX Eesti OÜCliffron Baltics OÜCoffeeCup OÜComilfo OÜCowen Grupp OÜDentalring OÜDieselland OÜDOKDOK OÜDV-Tools OÜEasy Star OÜEestivili ASEETP OÜEffex ASEKOTEK Eesti OÜELLORE OÜEltarko OÜEM-Serv ASEngeros Otepää OÜE-pood.ee OÜErgonomik OÜESPAK Narva ASESPAK Viljandi ASEstBender OÜEstELIN & K OÜEstlokom OÜEstrola OÜEurodirect OÜEurolink OÜExcalibur OÜExcellent Grupp ASFagerhult OÜFalmec Baltic OÜFantek OÜFarmagarant OÜFeizerton OÜFinnstroi OÜFirmakink OÜFiskars Estonia ASFlagest OÜFlint Kaubandus OÜForward Team OÜFOTOakadeemia OÜFurnInstal OÜFysioline Eesti OÜGali Tur OÜGemstone OÜGeosoft OÜGift Line OÜGlanz & Glamuur OÜGOMAB Service Department Estonia OÜGrandlevel OÜGrenardi Group Estonia OÜHaklift Baltic OÜHals Trading-T ASHansapakend OÜHansasell OÜHAT-Auto ASHedengren Eesti ASHekamerk OÜHelfors Trade OÜHeming OÜHendros OÜHeveri Autoteenus OÜHMK Auto OÜHorret Kaubanduse OÜHotellitarbed OÜHydroline OÜIlmar ja N OÜImport Auto OÜInflight Service Estonia Eesti OÜInstabalt Eesti OÜIntertrade OÜIntervärv Eesti OÜIntra Material-Handling OÜISTO OÜJalaexpert OÜJanita Eesti OÜJatiina OÜJD ProfiClean OÜJETT Invest OÜJoost-Level OÜJuno OÜKalverton OÜKarnaluks OÜKase Stiil OÜKatomsk ASKatusemaailm OÜKB Auto Eesti OÜKiivitaja OÜKINHOR OÜKiretec OÜKirsikivi OÜKolm Punkti ja Koma OÜKominox OÜKonetex Grupp OÜKreutz OÜKrõll OÜKräss OÜKTS Baltic OÜKummibox OÜKännukas OÜL2 OÜLabochema Eesti OÜLajon OÜLaoekspert OÜLarossa Grupp OÜLegerotti OÜLight Vision OÜLINERY OÜLinkEst OÜLinter Est OÜLooduse Maailm OÜMagusa Maja OÜMarja Apteek OÜMass ASMATKaSPORT OÜMeditsiinigrupp ASMenufiks Grupp OÜMetal Express OÜMG Beauty OÜMintaka OÜMontenero OÜMorek IT OÜMotohobi OÜMT Grupp OÜMyLook OÜNamset Auto OÜNarva Steel Trade OÜNodimäe OÜNominete OÜNöps TÜHOhutuspartner OÜOliveri Pood Tartus OÜOru Äri ASOscarrehvid OÜPaillart OÜParadox Grupp OÜParem Käsi OÜParimerk OÜPartsale OÜPerelaat OÜPERIMEX OÜPeskaim OÜPharmal OÜPiperon OÜPolgent-G OÜPoweron OÜPremium Kaubandus OÜPro Lift OÜProhand OÜPropaan ASProposito OÜProstokk OÜProSys OÜPuruvana OÜRaidkivi OÜRARA ARE OÜRaudkull OÜRavolar Grupp OÜRealty Group OÜRehvid Pluss OÜRehvipunkt OÜRemember OÜRemichem OÜRemiz Weld OÜRespomar OÜRiksman OÜRingtee Kiirtoit OÜRotaks-R OÜRUFF A.R. OÜRula Rehvid OÜS.P. OÜSaare Trade OÜSakala Tööstusautomaatika OÜSAL Invest OÜSalmo & Luts OÜSANINTER OÜSauna Badetonne OÜSAUTEC ASScanBalt Trucks OÜSCHÜCO Eesti OÜScreensale OÜSelteret OÜSilmani Elekter ASSipsik OÜSkuba Eesti OÜSLIPEST OÜSMG Möbel OÜSolfer Trade OÜSoots Interface OÜSportservice OÜStafit OÜStainless OÜStardust Production OÜStarfeld OÜStrangko Grupp ASSurfData OÜSvetarta OÜTable Tennis Products OÜTallmac Tehnika OÜTambov OÜTARAGONA OÜTehase Auto OÜTehnopak OÜTEHO Partners OÜTekero OÜTeknoma Eesti OÜTempest ASTG Kaubandus OÜTHG Group OÜTirecom International OÜTool &Tool OÜToolexpert OÜTootmistarbed OÜTopauto Tartu ASTRADILO OÜTrevomark OÜTRK OÜTruck Trading Estonia OÜTruckMaint OÜTruckParts Eesti OÜUpstream OÜWD Components OÜVenditor OÜVepamon OÜWerterix OÜViatica Grupp OÜViginta Service OÜWiru Auto OÜViru Lihaühistu TÜHVLANTEX Consult OÜVoorten OÜVäderstad OÜVärvikeskuste Grupp OÜÕhumeistri OÜ

Millistele kohtadele jõudsid need ettevõtted ja mis firma võitis tänavu Äripäeva Gaselli TOPi, loe siit Äripäeva uudisest.

Täismahus gasellfirmade edetabel ilmub 20. veebruaril Äripäeva erilehes Gaselli TOP, kus saab lisaks teada, mis nippidega osad ettevõtted konkurentidest paremini kasvavad, millised on kiire kasvu võimalused ja ohud, kuidas ettevõttele leidlik nimi panna ja palju muud.

Gasellide edetabelit saab kontaktandmetega ja töödeldaval kujul osta ka Äripäeva infopangast Agent.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757