Autor: Maarit Eerme • 1. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK juhid töötavad täna „eesliinil“

Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) juhatuse liikmed, valdkondade juhid ja kümned kontoritöötajad asuvad 1.aprillil Tallinnas tööle kaupluse- või laotöötajana.

Kokku ligi poolsada igapäevaselt kontoris töötavat inimest tõmbab täna vähemalt pooleks päevaks selga Maksimarketi või Konsumi logoga särgi või laotöötaja tunked ja asub appi kauba komplekteerijatelele ja väljapanijatele ning müüjatele. ETK juhatuse esimees Jaanus Vihand töötab täna Laagri Maksimarketis ning juhatuse liige, finantsdirektor Janek Lepp Raudalu Konsumis.

„Ettevõtmise eesmärgiks on anda juhtidele ja kontoritöötajatele võimalus olla otse „eesliinil“ ja kogeda, kuidas protsessid kauplustes ja logistikavaldkonnas reaalses elus toimivad,“ ütles ETK personalidirektor Külliki Koppel. „Usun, et see näitab juhtidele, millised on kitsaskohad, pakub uusi ideid ja aitab leida võimalusi, mida parendada.“

100% Eesti tarbijatele endile kuuluv ETK on vanim ja suurim Eesti jaekaubanduse vallas ühiselt tegutsev grupp. ETK Grupis tegutseb 19 tarbijate ühistut, millel on omakorda kokku ligi 83 000 klientomanikku ehk ühistu liiget.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700