Autor: Maarit Eerme • 28. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased lõid soomlastele Eesti soodustusi pakkuva portaali

Internetikaubamaja Eesti Ale lõi esimese Eesti-Soome soodusportaali www.eestiale.ee, mis võimaldab soomlastel ja Soomes elavatel eestlastel saada Eestis pakutavaid teenuseid ning kaupu tavahinnast 40-70% soodsamalt.

„Eesti on soomlaste jaoks odav maa, eelkõige teenuste vallas,” selgitas Viro Ale tegevjuht Ardo Kalev. "Me pakume odavaid teenuseid poole hinnaga, mis on võimalik tänu suurtele mahtudele."

Kalevi sõnul sündis portaali idee sellest, et Eestit külastab aastas väga palju turiste. "Sealt tuli idee pakkuda oma põhjanaabritele meie teenuseid lihtsalt ja mugavalt uue portaali kaudu."

„Täna turul teist samasugust tegijat nagu meie ei ole, kes pakuvad Eesti teenuseid, mille eest saab Soome erinevate e-pankade kaudu teenuste eest tasuda,“ märkis Kalev.

Viro Ale juhatuse liige Elmar Laarmanni sõnul otsustasid nad valida Soome turu, sest nendega on asju ajades tunnevad nad ennast palju turvalisemalt ning Soome ei ole neile võõras, sest oleme seal varemgi tootanud ja teenuseid pakkunud.

EA Media Consult OÜ bränd on 2014. aasta kevadel loodud portaal, mis pakub soomlastele ja Soomes elavatele eestlastele soodsaid Eesti kaupu ja teenuseid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070