Autor: Maarit Eerme • 19. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika käivitab Eestis uue kaubamärke ühendava boonusprogrammi

Tänasest alustab Baltika uue boonusprogrammi AndMore pakkumist. See võimaldab senise ühe kaubamärgi asemel kasutada seda kuue erineva kaubamärgi 35 poes, teatas ettevõte.

Suve jooksul käivitatakse programm ka Lätis ja Leedus ning sügisel laieneb boonusprogramm ka e-poe klientidele.

„Soovime teha oma klientide elu mugavamaks ja valikuvõimalused suuremaks – kliendil on võimalus teenida boonuseurosid oma kliendikontole iga ostu pealt ning valida ise, kus ja mis määral ta teenitud boonust kasutada soovib. Ostes endale mantli Ivo Nikkolost, saab selle pealt teenitud boonust kasutada hoopis mehele kingiks ostetud särgi eest tasumisel Baltmani kaupluses. Boonustaseme suurus võib tõusta kuni 10%-ni, sõltuvalt aasta jooksul tehtud ostude kogusummast,“ sõnas Baltika Grupi turundusosakonna juht Jaanika Terasmaa.

Uus boonusprogramm pakub ostjale  vajadusel muretumat kauba tagastusvõimalust – ostetud kasutamata kauba saab ükskõik millisesse sama kaubamärgi poodi tagasi tuua lausa 30 päeva jooksul. Kui paljud kliendiprogrammid pakuvad soodustust vaid täishinnaga toodetelt, siis AndMore programmiga liitudes saab boonuseurosid nii teenida kui kasutada igal ajahetkel - ka üldiste allahindluste ja kampaaniate ajal.

„Programmi raames soovime teha personaalsemaid pakkumisi oma klientidele lähtuvalt nende eelistustest ja vajadustest – näiteks kingime kõigile programmiga liitunuile sünnipäevaks 10€ väärtuses boonuseurosid. Suurem personaalsus tähendab kliendile tulevikus seda, et ta saab meilt oma ostukäitumisele ja vajadustele vastava isikliku sooduspakkumise,“ lisas Terasmaa.  

Baltika boonusbrogramm koondab Montoni, Ivo Nikkolo, Baltmani, Mosaici, Bastioni ja Blue Inc Londoni kaubamärgid.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700