Autor: Maarit Eerme • 10. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

220 Energia OÜ tegi esimesel aastal 6,2 miljonilise käibe 

220 Energia OÜ esimesel elektrimüügiaastal jõudis käive 6,2 miljonit euroni ning ärikasum oli 36 tuhat eurot.

220 Energia turuosa oli Eleringi andmetel 2013 aastal 1,7%.

„Oleme esimese tegevusaasta majandustulemusetega äärmiselt rahul ning meie klientidele meeldib avatus ning arusaadav hinnapakkumine," ütles 220 Energia juhatuse liige Marko Allikson. Ta lisas, et konkurentidel on väga raske kopeerida nende efektiivset kulustruktuuri.

220 Energia OÜ on põhiosas Eesti ja vähemusosas Soome erakapitalil põhinev elektrimüügi ettevõte, kelle eesmärk on pakkuda soodsaima hinnaga elektrit nii era-, kui ka äritarbijatele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757