Autor: Maarit Eerme • 19. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Astri Selveriga jõudis Ida-Virumaale ka iseostlemislahendus

Täna avas Astri Selver Narvas klientidele esmakordselt uksed. Uue kauplusega jõudis Ida-Virumaale ka SelveEkspressi iseostlemislahendus.

„Kaks aastat tagasi lõime Astri Keskuse inimestega käed, et avada Narvas toidukauplus,“ rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp. „Astri Keskus on Narva kaubanduse süda, mis kujuneb pärast renoveerimist oluliseks tõmbekeskuseks nii idavirulastele kui turistidele,“ hindas Lomp uue Selveri asukoha väga heaks.

Täna avatud Astri Selver tegutseb 2480 ruutmeetril ning poeriiulitelt leiab 7600 erinevat toodet. 77 protsenti kaubavalikust moodustab toidukaup, aga poest leiab ka esmavajaliku tarbekauba.  Kaupluses tegutseb ka gurmeeosakond. Astri Selveris alustab tööd 34 Narva inimest.

„Astri Selverisse tuleb Narvas esimese kauplusena ka SelveEkspressi iseteenindus, mis võimaldab tavakassaga võrreldes oste kiiremini teha ja aega säästa,“ rääkis Lomp.

1997. aastal esmakordselt avatud Astri Keskus kasvab uue osa avamisega Ida-Virumaa suurimaks kaubandus- ja meelelahutuskeskuseks. Hoone üldpinnaks on 41 000 ruutmeetrit , millest kaubanduspinda 21 500 ruutmeetrit. Kaupmeeste nimekiri täieneb mitme uue, suure ja Ida-Virumaal esmakordselt tegutsema asuva ettevõttega. Keskuses on esindatud näiteks Euronics, Lindex, Reserved, Seppälä, New Yorker, House, Cropp, Mohito, Koduekstra, Sportland ja Takko. Esmakordselt saab Ida-Virumaa kvaliteetse Rahva Raamatu raamatukaupluse, kus hakatakse müüma ka venekeelset kirjandust.

Astri Selveri avamisega on Selveril Narvas kaks supermarketit, teine kauplus asub Kerese tänaval. Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri ketti kuulub 44 kauplust üle Eesti. Selveri kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757