Autor: Birjo Must • 1. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apranga jaekäive kasvas juunis 18,4%

Apranga jaemüük kasvas juunis võrreldes möödunud aasta sama kuuga 18,4%. 

Apranga Grupi jaemüük koos käibemaksuga küündis esimesel suvekuul 50,5 miljoni litini (14,6 miljonit eurot). Teises kvartalis oli ettevõtte käive 145,8 miljonit litti (42,2 miljonit eurot) ja see kasvas aastaga 9%.

Aasta esimesel poolel kasvas rõivamüüja käive 10,6% võrra. Esimesel poolaastal oli Apranga müügitulu Leedus 169,8 miljot litti, Lätis 72,7 miljonit litti ja Eestis 36,3 miljonit litti. Kõige rohkem ehk 21,3% kasvas aastaga käive Lätis.

Apranga Grupil on 157 kauplust ja kaupluste arv suureneb aastas keskmiselt 5,9% võrra. Tänavu esimese kuue kuu jooksul avas ettevõte 13, rekonstrueeris 4 ja sulges 4 kauplust.

Apranga aktsiad on noteeritud Vilniuse börsil. Aktsia hind on 2,62 litti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070