Autor: Kaubandus.ee • 22. august 2014

Kangadžungli omanik: olnuks ehk lihtsam, kui kõik olekski ära põlenud

Lao ja poe põlenguga ligi pool miljonit eurot kahju kandnud Kangadžungli tiim on optimistlik – täna avatakse taas uksed ning jätkatakse kergemat kahju saanud kauba päästmist, kirjutab Õhtuleht.

Täna avab Kangadžungel uksed umbes 500ruutmeetril, mis tulekahjust puutumata jäid. "Lõhnab ehk küll, aga see on ka kõik," selgitab Kangadžungli juht Ailen Nõmberg ning lisas, et töö ülejäänud kraamiga jätkub. .

35 ametis olevad inimest tuulutavad ja puhastavad tooteid ning pakivad tooteid uuesti. Mõeldes selleks kuluvale ajale ja muudele ressurssidele, tunnistab Nõmberg, et mõneti olnuks ehk lihtsam, kui olekski kõik ära põlenud.

12. augustil kell 0.06 teatati häirekeskusele tulekahjust Tallinnas J. Kunderi 8a asuvas kolmekorruselises ärihoones, kus hiljem tuvastati, et tulekahju sai alguse valgustist, täpsemalt halogeenlambist.

Kangadzungli 2013 aasta müügitulu oli 1,97 miljonit eurot ning kasum 290 tuhat.

Loe pikemalt Õhtulehest.

 

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700