• 22.08.14, 12:57
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Suur rahvusvaheline odavpoekett sisenes Eesti turule

Tallinnas Solarise keskuses avas oma esimese Eesti kaupluse Taani päritolu rahvusvaheline odavpoekett Tiger, mille valikus on mitu tuhat toodet 1-eurostest lõbusatest kingitustest praktiliste tarbeesemeteni.
Solarise 0-korruse avas 250 ruutmeetrisel pinnal odavpoekett Tiger, mis pakub Skandinaavia disaini ja soodsate hindadega mänge ja mänguasju, kingitusi, kontoritarbeid, köögiriistu ja palju muud. Kaupluses saab hakkama ilma sentideta, sest lihtsuse huvides on kõikide toodete hinnad eurotäpsusega, ulatused ühest kuni 30 euroni.
Tiger avas oma esimese kaupluse Kopenhaagenis aastal 1995. Tagasihoidlikust poekesest on tänaseks kasvanud üle maailma sadu poode koondav poekett, mille eripäraks on kõrge kvaliteediga praktilised, humoorikad, dekoratiivsed ja inspireerivad tooted. Tigeril on täna 331 kauplust 23 eri riigis.
Solaris Keskus on Tallinna kaubandus- ja meelelahutuskeskus, mida külastab päevas ligikaudu 25 000 inimest. Keskuses asuvad Nordea Kontserdimaja, Solaris kino ja Artis, südalinna suurim toidupood, üle kolmekümne kaupluse ja kümmekond kohvikut-restorani. 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele