Maarit Eerme • 29 august 2014

Saarioinen Eesti saab uue juhi

Saarioinen Eesti praegune juht Märt Vilbaum siirdub alates 30. septembrist pensionile ning uueks juhatuse liikmeks saab Aivo Vanem.

"Pärast pikaaegset tegutsemist toiduvaldkonnas ja ligi kahekümneaastast tööd Saarioise kontsernis on lähenemas aeg, mil ma saan pühenduda kõigele sellele, mida üks lahe pensionärielu võiks pakkuda," kirjutas lahkumisteates Saarioinen Eesti pikaaegne juht Märt Vilbaum.

"Saarioinen on toiminud Eestis alates 1995 aastast, ettevõtte areng on olnud pidev ning tänane müügikäive ületab oluliselt 10 miljoni euro piiri. Erilise võimaluse nii minule kui ka ettevõtte arengule andis uue toidutehase ehitamine Raplasse, mis on aidanud oluliselt tugevdada meie toodete turuosa valmistoitude sektoris," teatas Vilbaum.

Vilbaumi viimane tööpäev on 30.septembril. 1.oktoobrist 2014 a. on kinnitatud Saarioinen Eesti OÜ juhatuse liikmeks Aivo Varem, kes oma aastatepikkuse kogemusega erinevates toidutööstuse valdkondades omab suurepäraseid eeldusi ettevõtte arengustrateegias kavandatud eesmärkide täitmiseks.

Vilbaum tänab kõiki kiirelt möödunud koostööaastate ja meeldivate töökogemuste eest!

Jaga lugu:
Seotud lood
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700