Autor: Maarit Eerme • 11. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäel avati uus Maxima XX supermarket

Neljapäeval avati Lasnamäel Paepargi elamurajoonis uus Maxima XX  supermarket, 1715 ruutmeetri suuruse müügisaaliga kaupluse rajamisega loodi kokku ligikaudu 100 uut töökohta. 

“Paepargi Maxima avamisega kasvas meie Tallinnas asuvate XX formaadi supermarketite arv kuueni ja kaupluste koguarv Eestis 74 poeni,” lausus Maxima  Eesti tegevdirektor Vaidotas Pacesa. 

Pacesa sõnul on uus supermarket logistiliselt väga mugavas asukohas, sealhulgas hästi ligipääsetav linnaosa tuiksoonelt Laagna teelt. “Paepargi Maxima XX asukoht on hästi ligipääsetav nii antud piirkonna praegustele elanikele kui ka üha arenevasse Paepargi elamurajooni kolivatele inimestele.”

Maxima investeeris neljapäeval avatud Paepargi supermarketi rajamisse kokku ligikaudu miljon eurot, kaupluse avamisega luuakse kokku ligi 100 uut töökohta. 

Paepargi Maxima XX supermarketi müügisaali pindala on 1715 ruutmeetrit.

Paepargi Maxima XX on kaubandusketi kuues supermarket Tallinnas. Esimene XX formaadi supermarket avati 2012. aastal Ümera teel ning sellest järgmine sama aasta novembris Smuuli teel. Mullu detsembris avati põhjalikult renoveeritud supermarket Õismäe tee 46. 

Tänavu oktoobris avati XX supermarket Mustamäel Tammsaare tee 33 ning detsembri alguses XX supermarket Põhja-Tallinna linnaosas Stroomi kaubanduskeskuses. 

Paepargi 57 rajatud kahekorruselise kaubanduskeskuse ehitas AS Merko Ehitus Eesti, hoone suletud netopind on ligikaudu 2900 ruutmeetrit. Maxima XX supermarketi kõrval paiknevad hoones ka erinevad väiksemad kaubandus- ja teeninduspinnad – apteek, lemmikloomakauplus ja pizzarestoran. 

Lisaks kaubanduskeskuse hoonele rajas Merko Ehitus Eesti hoone juurde parkla koos valgustuse ja haljastusega. Ehitustööd algasid tänavu aprillis ning need lõpetati novembris. 

Maxima kauplusteketti kuulub Eestis kokku 74 kauplust. Ettevõttes töötab kokku üle 4000 inimese.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070