Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 24. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agur Jõgi: kas sinu ärijuhid ja itmehed istuvad ühes toas? 

Kuidas kasumlikult kaasata ettevõtte IT juhtimise strateegiasse uus tehnoloogia, räägib Bigbanki tehnoloogiajuht Agur Jõgi "Strateegilise IT juhtimise" konverentsil.

Uurisime eelinfona, kas edu säilitamiseks tuleb alati kaasas käia uusimate trendidega. Bigbanki tehnoloogiajuht Agur Jõgi kommenteeris, et iga ettevõte peab peast teadma oma äristrateegiat. "Kui ettevõtte äristrateegia on valminud sisulise töö tulemusel ja kaasajastub elu arenemisel, siis saab sealt vastuse," märkis ta.

Jõgi tõstatas kaks küsimust, millele iga ettevõtte juht peaks mõtlema:

1. Kas ettevõtte “ärimehed”, "turundajad" ja “itimehed” istuvad ühes toas?

2. Kas nad saavad sõnadest "backlog" ja "kasum" ühtmoodi aru?

Strateegilise IT juhtimise konverentsi ettekandes räägib Agur Jõgi teemal "Kuidas saada ettevõttes äristrateegia ja IT strateegia tegelikult ühtseks tervikuks". Ja siis saab ka vastata küsimusele, milliseid tehnoloogiatrende pead järgima.Lisaks Agur Jõgile astuvad Strateegilise IT juhtimise konverentsil üles ka fotol olevad juhid.

Vaadake "strateegilise IT juhtimise" konverentsi täispikka kava SIIN  

6 põhjust, miks tasub sellele konverentsile tulla:

1. Kuuled arvamusliidrite nägemust IT rollist ettevõtete äristrateegias.

2. Saad ülevaate, millist mõju omavad tehnoloogiatrendid starteegilisele IT juhtimisele.3. Kuuled kogemuslugusid edukatest IT projektidest.4. Kuuled praktilisi näiteid IT-investeeringute tasuvusest.5. Saad ülevaate välismaalt IT-inimeste palkamise võludest ja valudest.6. Saad ka ise kaasa rääkida arutlusringides.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757