Autor: Hando Sinisalu • 8. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärast allahindlust normaalhinna juurde naasmine nõuab kannatlikkust

Ambient Marketingi juht Kristjan Kaleviste
Foto: Eiko Kink
Uurisime 28. mail toimuva Müügiedenduse seminari esineja Ambient Marketingi juht Kristjan Kaleviste käest seda, kuidas saavad brändid loobuda allahindluskampaaniatest.

Kaleviste soovitab mix & match tüüpi lahendusi, aga eelkõige tuleb varuda kannatlikkust.

28. mail 2015 toimub Tallinnas Roseni tornis Best Practice müügiedenduse seminar, mis on suunatud kõigile neile, kes oma tooteid jaekaubanduses müüvad. Lisainfo ja registreerimine: "Müügiedenduse parimad praktikad".

Ambient Marketingi juht Kristjan Kaleviste teeb seminaril ettekande "Müügiedendus jaekaubanduses. Kuidas liikuda hinnakommunikatsioonist lisaväärtuse pakkumiseni."

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757