• 19.05.15, 12:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Statoil tõstab teenindajate palku

Statoil Fuel & Retail Eesti AS tõstab alates käesolevast kuust müüja-klienditeenindajate põhipalku olenevalt tööstaažist ja töökoha asukohast kuni kaheksa protsenti.
“Põhjus on lihtne – soovime oma klientidele pakkuda parimat teenindust ja töötajatele konkurentsivõimelist töötasu,” märkis Statoil Fuel & Retail personalidirektor Hedi Nurme-Mc Donald.
“Tunnustamaks pikaajalise staažiga töötajaid alustame esmakordselt staažist sõltuva põhipalga maksmist, sest lisaks igapäevasele tööpanusele õpetavad ja juhendavad just nemad väiksema kogemusega töötajaid,” ütles Nurme-Mc Donald.
“Jätkame ka jaekaubanduses ainulaadse kuupõhise boonuse maksmist nii müüja-klienditeenindaja, vanemmüüja kui teenindusjaama juhataja asetäitjatele – müügiboonused moodustavad arvestatava osa töötasust ja võivad ulatuda 40 protsendini põhipalgast,” lausus Nurme-McDonald.
"Juhul kui osaajaga töötajate kaasamine muutuks senisest paindlikumaks, saaksime tööle võtta ja koolitada ka inimesi, kes soovivad aktiivsest tööelust osa võtta, kuid täistööpäeva asemel teeksid tööd pool päeva või mõned tunnid, olgu nendeks siis tudengid, väikeste lastega emad või pensionärid,” tähendas Nurme-McDonald.
Statoil Fuel & Retail Eesti AS on juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja kokku 46 teenindusjaama ja seitsme Statoil 1-2-3 automaatjaamaga. Ettevõttes töötab ligi 600 inimest, neist  540 teenindusjaamades.

Seotud lood

Uudised
  • 28.08.15, 16:40
Statoil investeeris rekordised 4,3 miljonit eurot
Statoil Fuel & Retail Eesti AS-i 30. aprillil 2015 lõppenud majandusaasta müügitulu ulatus 277,6 miljoni ning puhaskasum 60,3 miljoni euroni. Ettevõte investeeris teenindusjaamadesse kokku 4,3 miljonit eurot, mis on ühe miljoni euro võrra rohkem kui eelmisel aastal.
Uudised
  • 07.02.14, 16:07
Statoil: tõstame tulemustasuga klienditeenindajate palka
Veebruarist kehtiva uue boonussüsteemi tulemusena on Statoili klienditeenindaja palk vähemalt 600 eurot ning parimatel ulatub kuni 800 euroni, ütles Statoil Fuel & Retail Eesti AS personalidirektor Hedi Nurme-Mc Donald.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele