Autor: Maarit Eerme • 19. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoil tõstab teenindajate palku

Statoil Fuel & Retail Eesti AS tõstab alates käesolevast kuust müüja-klienditeenindajate põhipalku olenevalt tööstaažist ja töökoha asukohast kuni kaheksa protsenti.

“Põhjus on lihtne – soovime oma klientidele pakkuda parimat teenindust ja töötajatele konkurentsivõimelist töötasu,” märkis Statoil Fuel & Retail personalidirektor Hedi Nurme-Mc Donald.

“Tunnustamaks pikaajalise staažiga töötajaid alustame esmakordselt staažist sõltuva põhipalga maksmist, sest lisaks igapäevasele tööpanusele õpetavad ja juhendavad just nemad väiksema kogemusega töötajaid,” ütles Nurme-Mc Donald.

“Jätkame ka jaekaubanduses ainulaadse kuupõhise boonuse maksmist nii müüja-klienditeenindaja, vanemmüüja kui teenindusjaama juhataja asetäitjatele – müügiboonused moodustavad arvestatava osa töötasust ja võivad ulatuda 40 protsendini põhipalgast,” lausus Nurme-McDonald.

"Juhul kui osaajaga töötajate kaasamine muutuks senisest paindlikumaks, saaksime tööle võtta ja koolitada ka inimesi, kes soovivad aktiivsest tööelust osa võtta, kuid täistööpäeva asemel teeksid tööd pool päeva või mõned tunnid, olgu nendeks siis tudengid, väikeste lastega emad või pensionärid,” tähendas Nurme-McDonald.

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja kokku 46 teenindusjaama ja seitsme Statoil 1-2-3 automaatjaamaga. Ettevõttes töötab ligi 600 inimest, neist  540 teenindusjaamades.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700