• 20.05.15, 13:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Marks & Spencer tegi üllatustulemuse

Briti jaemüüja Marks & Spencer teatas esimesest majandusaasta kasumi kasvust nelja aasta jooksul ja see tõstatas lootusi, et firma on lõpuks uuesti leidnud enda eduvalemi.
Marks & Spenceri märtsis lõppenud majandusaasta maksueelne kasum oli 661,2 miljonit naela (923 miljonit eurot), mis on 6,1 protsenti rohkem kui 2013-14 majandusaastal, mil kasum oli 623 miljonit naela. Analüütikud ootasid äsja lõppenud majandusaasta kasumiks 648 miljonit naela.
M&S tõstis dividendi 5,9 protsenti 18 pennile ning teatas 150 miljoni naela suurusest aktsiate tagasiostmise programmist. Ettevõtte juht Marc Bolland ütles BBC-le, et tulemused paranesid jaeturul, kus on juba 15 aastat olnud keeruline olukord.
Majandusaruandes märkis ettevõte, et nende toiduäril oli erakordsealt hea aasta, kuid riieteäri tulemused olid alla ootuste.
M&Si aktsia kaupleb Londoni börsil enne lõunat ligi 1 protsent miinuses.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele