Autor: Maarit Eerme • 17. august 2015

River Islandi lasteosakond laieneb  Ülemiste keskusesse

Augusti viimasel nädalal avab moekaubamärk River Island oma Ülemiste keskuse kaupluses lasteosakonna.

Kauplusesse jõuavad müügile River Islandi lastekollektsioonid nii väikestele beebidele kui ka moeteadlikele teismelistele. Seni olid River Islandi lastekollektsioonide rõivad ja aksessuaarid saadaval ainult Viru Keskuse River Islandi kaupluses.

Nii nagu Viru Keskuse River Islandi lasteosakonna puhul, nii jõuab ka Ülemiste keskuse kauplusesse müügile taskukohane ja moekas valik nii moeteadlikele teismelistele kui ka väikestele beebidele. Kolmele erinevale vanuserühmale on River Islandi lastekollektsiooni disainimeeskond loonud kolm erinevat kollektsiooni – “Mini Me? kollektsioonist leiab ohtralt armsaid ja praktilisi rõivaid 0-3aastastele lastele, teismelistele mõeldud kollektsioonis “Teen? on rõivad vanusele 13+. Samuti on saadaval vahepealsele vanusele mõeldud moekas ja omanäoline valik nii rõivaid kui ka aksessuaare poistele kui ka tüdrukutele.

River Islandi lasteosakond avatakse Ülemiste keskuse River Islandi kaupluses 28. augustil.

 

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700