Autor: Maarit Eerme • 17. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

River Islandi lasteosakond laieneb  Ülemiste keskusesse

Augusti viimasel nädalal avab moekaubamärk River Island oma Ülemiste keskuse kaupluses lasteosakonna.

Kauplusesse jõuavad müügile River Islandi lastekollektsioonid nii väikestele beebidele kui ka moeteadlikele teismelistele. Seni olid River Islandi lastekollektsioonide rõivad ja aksessuaarid saadaval ainult Viru Keskuse River Islandi kaupluses.

Nii nagu Viru Keskuse River Islandi lasteosakonna puhul, nii jõuab ka Ülemiste keskuse kauplusesse müügile taskukohane ja moekas valik nii moeteadlikele teismelistele kui ka väikestele beebidele. Kolmele erinevale vanuserühmale on River Islandi lastekollektsiooni disainimeeskond loonud kolm erinevat kollektsiooni – “Mini Me? kollektsioonist leiab ohtralt armsaid ja praktilisi rõivaid 0-3aastastele lastele, teismelistele mõeldud kollektsioonis “Teen? on rõivad vanusele 13+. Samuti on saadaval vahepealsele vanusele mõeldud moekas ja omanäoline valik nii rõivaid kui ka aksessuaare poistele kui ka tüdrukutele.

River Islandi lasteosakond avatakse Ülemiste keskuse River Islandi kaupluses 28. augustil.

 

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700