5. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubamaja Osturalli startis juba 35. korda

Osturalli
Foto: Raul Mee
Esmaspäeval, 5.oktoobril, startis Tallinna ja Tartu Kaubamajas juba 35. Osturalli. Aastate jooksul on Osturalli kogunud aina enam populaarsust ja külastajaid.

Sel korral leiab e-poe valikust rekordkogusena ligi 2500 tooteartiklit. Nagu kevadel, on Osturalli nüüdki avatud terve nädala.

„Juubelihõngulise 35. Osturalli puhul võib sel sügisel e-poest leida ligi 2500 tooteartiklit. Oleme e-poes suurendanud Kodumaailma tootevalikut, sest viimased aastad on näidanud, et Eesti inimene soetab koduga seotud tooteid hea meelega just interneti vahendusel,“ rääkis Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas. „Kevadel oli e-poe populaarseimate toodete hulgas rohkelt köögimasinaid, näiteks blenderid ja mikserid. Kuid ka voodipesu osteti väga hea meelega,“ lisas ta.

„Ka sel korral on võimalik Osturallit külastada terve nädala. Eelmise Osturalli kogemus näitas, et kliendid kasutavad meeleldi kahte lisapäeva, et soetada hea hinnaga kvaliteetset kaupa. Kaubamajja tullakse põhjaliku ettevalmistuse ning ostunimekirjadega, on näha, et eelnevalt koju saadetud kataloogid on detailselt läbi vaadatud,“ kõneles  Ratas. „Kui e-poes on klientide lemmikud pigem Kodumaailma tooted, siis müügimajadest soetatakse enim ilu ja moega seotud kaupu."

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700