14 oktoober 2015

Kaupmeeste Liidu Aasta Kaubandusteo auhinna pälvis...

Kaupmeeste Liidu Aasta Kaubandusteo auhinna pälvisid uuenenud Apotheka apteegid. Auhinda annab üle Kaupmeeste Liidu juhatuse esimees Raul Puusepp ja auhinna võtab vastu Apotheka juhatuse liige Marika Pensa  Foto: Raul Mee

Eesti Kaupmeeste Liit kuulutas Kaubanduse Aastakongressil Aasta Kaubandusteoks 2015 uuenenud Apotheka apteegid, mis paistavad silma innovaatilise tervisliku eluviisi edendamisega.

Kaupmeeste Liit kuulutas tänavu septembris välja aasta kaubandusteo konkursi, et leida kaubanduse edulugusid, millest oleks kolleegidel õppida ning tutvustada ja tunnustada edukaid kaubandusettevõtjaid.

Aasta kaubandusteo auhinna nominente oli kokku kuus. Lisaks Apotheka uuenenud apteegikontseptsioonile osutusid nomineerituks Ülemiste keskuse uuendamine ja laienemine, Rimi vastutustundliku alkoholimüügi edendamine, Maxima toidukaupade e-poe avamine, Olerexi laienemine ning  Selveri Viimsi keskuse avamine. “Apotheka uuenenud apteegikeskkonnad valiti Aasta Kaubandusteoks, kuna uus kontseptsioon tähtsustab tervislike eluviiside edendamist läbi innovaatilise lähenemise nagu näiteks tervise seisundit hinnata võimaldavate lisateenuste pakkumise ja apteegiroboti kasutamise“ ütles Kaupmeeste Liidu tegevjuht Marika Merilai.

Kaupmeeste Liidu poolt välja antav Aasta Kaubandustegu on tegu, mis on toonud kasu klientidele, aidanud kaasa erakordsele majanduslikule edule või Eesti kaubanduse üldisele arengule, toetanud Eesti kaubanduse konkurentsivõimet rahvusvaheliselt, on kontseptuaalselt silmapaistev, kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas või ettevõttes, taganud head suhted kaubandusettevõtja ja klientide, partnerite, tarnijate vahel, paistnud silma innovaatilisusega, on loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse või on kooskõlas ausa ja eetilise kaubanduse põhimõtetega.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve  seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 54 liiget.

Jaga lugu:
Seotud lood
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700