14. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmeeste Liidu Aasta Kaubandusteo auhinna pälvis...

Kaupmeeste Liidu Aasta Kaubandusteo auhinna pälvisid uuenenud Apotheka apteegid. Auhinda annab üle Kaupmeeste Liidu juhatuse esimees Raul Puusepp ja auhinna võtab vastu Apotheka juhatuse liige Marika Pensa
Foto: Raul Mee
Eesti Kaupmeeste Liit kuulutas Kaubanduse Aastakongressil Aasta Kaubandusteoks 2015 uuenenud Apotheka apteegid, mis paistavad silma innovaatilise tervisliku eluviisi edendamisega.

Kaupmeeste Liit kuulutas tänavu septembris välja aasta kaubandusteo konkursi, et leida kaubanduse edulugusid, millest oleks kolleegidel õppida ning tutvustada ja tunnustada edukaid kaubandusettevõtjaid.

Aasta kaubandusteo auhinna nominente oli kokku kuus. Lisaks Apotheka uuenenud apteegikontseptsioonile osutusid nomineerituks Ülemiste keskuse uuendamine ja laienemine, Rimi vastutustundliku alkoholimüügi edendamine, Maxima toidukaupade e-poe avamine, Olerexi laienemine ning  Selveri Viimsi keskuse avamine. “Apotheka uuenenud apteegikeskkonnad valiti Aasta Kaubandusteoks, kuna uus kontseptsioon tähtsustab tervislike eluviiside edendamist läbi innovaatilise lähenemise nagu näiteks tervise seisundit hinnata võimaldavate lisateenuste pakkumise ja apteegiroboti kasutamise“ ütles Kaupmeeste Liidu tegevjuht Marika Merilai.

Kaupmeeste Liidu poolt välja antav Aasta Kaubandustegu on tegu, mis on toonud kasu klientidele, aidanud kaasa erakordsele majanduslikule edule või Eesti kaubanduse üldisele arengule, toetanud Eesti kaubanduse konkurentsivõimet rahvusvaheliselt, on kontseptuaalselt silmapaistev, kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas või ettevõttes, taganud head suhted kaubandusettevõtja ja klientide, partnerite, tarnijate vahel, paistnud silma innovaatilisusega, on loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse või on kooskõlas ausa ja eetilise kaubanduse põhimõtetega.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve  seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 54 liiget.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757