Autor: Kaubandus.ee • 11. oktoober 2017

Aasta Kaubandustegu 2017 on...

Aasta Kaubandusteo võitja Astri Kinnisvara juhatuse liige Tarmo Kleimann
Autor: Raul Mee

Eesti Kaupmeeste Liit pärjas „Aasta Kaubandustegu 2017” tiitliga Balti Jaama Turu arendaja, Astri Grupi.

“Tallinlased on uue turu hästi vastu võtnud, käib vilgas ja sõbralik kauplemine ning arhitektuuriliselt ja ajaveetmiskohana rikastab hoone kogu piirkonda,” märkis Liidu tegevjuht Nele Peil. Astri Grupi võidule nomineerinute sõnul on Balti jaama turg oma uuel kujul ainulaadne turukontseptsioon Eesti kaubandusmaastikul. Ta paistab silma innovaatilisusega ning on toonud kaasa positiivse muutuse Tallinna ja Eesti turukultuuris.

Astri Kinnisvara juhatuse liige Tarmo Kleimann Aasta Kaubandustegu auhinda vastu võtmas. Keskel Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil ja paremal Kaupmeeste Liidu juhatuse esimees Raul Puusepp
Autor: Raul Mee

Aasta Kaubandustegu valitakse juba neljandat aastat eemärgiga märgata ja tunnustada kaubanduse edulugusid ning tutvustada laiemale avalikkusele edukaid kaubandusettevõtjaid. Võitja kuulutatakse välja Kaubanduse Aastakongressil.

Aasta Kaubandusteo auhinnale esitati kokku 12 nominenti. Konkursile nominentide esitamine oli vaba ja avalik, võitjad valis 10-liikmeline Kaupmeeste Liidu juhatus. Teist ja kolmandat kohta jäid jagama COOP Eesti pangateenuste pakkumise eest maapoodides ning kaasaegse logistikakeskuse avamise eest ning Circle K Eestis seni ühe laiaulatuslikema ning edukakaubamärgi vahetuse eest.

Kaupmeeste Liidu poolt välja antavat Aasta Kaubandustegu hinnatakse järgnevate kriteeriumite alusel:

see on toonud kasu klientidele;aidanud kaasa ettevõtte erakordsele majanduslikule edule või Eesti kaubanduse üldisele arengule;toetanud Eesti kaubanduse rahvusvahelist konkurentsivõimet;kontseptuaalselt silmapaistev;kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas või ettevõttes;parendanud suhteid tarneahelas;paistnud silma innovaatilisusega või loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse.

Aasta Kaubandustegu auhinna on eelnevalt võitnud Rahva Raamat eristuva ja pidevalt üllatava ostukeskkonna eest, Circle K (Statoil) klienditeenindaja positiivse kuvandi loomise ja kaubandussektori maine kujundamise eest ning Apotheka Apteegid uue apteegikeskkonna kontseptsiooni ja innovaatilise tervisliku eluviisi edendamise eest.

Eesti Kaupmeeste Liit on riigi suurimate jae- ja hulgikaubandusettevõtete ühendus. Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub 62 liiget.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700