12. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare McDonalds'is avatakse iseteenindus

McDonaldsi puutetundlik iseteeninduskiosk
Foto: McDonalds
Sel laupäeval, 14. novembril avab Tallinnas Rocca al Mares uksed uuenduskuuri läbinud McDonald’s restoran, kus on lisaks traditsioonilisele letist tellimisele esmakordselt võimalik kasutada ka puutetundliku ekraaniga iseteeninduskioske.

„Meie uudne teeninduskontseptsioon tähendab seda, et külastajad saavad 100% värske eine, mis on valmistatud täpselt nende soovide kohaselt – väheneb kassajärjekorras ootamise aeg ning ka inimfaktorist tingitud eksimuste võimalus. Oleme veendunud, et meie külastajad võtavad uue ülilihtsa teenindussüsteemi kiirelt omaks, kuid tagame soovijaile ka võimaluse oma eineid senisel viisil – letist teenindajalt tellida,“ rääkis McDonald’s Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski.

Uus integreeritud teenindusplatvorm toob kaasa McDonald’s restoranide köögi töö täieliku ümberkorraldamise. Erinevalt senisest süsteemist, mille kohaselt valmistati populaarsemaid tooteid ette ning need ootasid soovijaid maksimaalselt 10 minutit, asutakse nüüd einet valmistama alles siis, kui külastaja on selle tellinud.

„Tellimus läheb pärast tasumist kööki, mis saadab tellitud toidu valmimisel märguande spetsiaalsele suurele ekraanile – nii teab külastaja, et tema eine on valmis ning ta võib sellele eraldi letti järgi minna. Selliselt korraldatud süsteem aitab tõhustada märkimisväärselt köögi tööd ning vähendada ka toidu äraviskamist,“ selgitas Janevski.

Janevski sõnul on sarnased iseteeninduskioskid juba täna kasutusel viies restoranis Lätis ja Leedus. „Need pakuvad omajagu elevust just meie noorematele külastajatele ja lastega peredele ning külastajate tagasiside uuele süsteemile on väga positiivne. Loodame väga, et ka Eesti külastajad hakkavad tasapisi eelistama digitaalset tellimuslahendust ning plaanime lähiaastate jooksul viia ka kõik teised Eesti restoranid üle uuele teenindusplatvormile,“ sõnas ta.

McDonald’s Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski
Foto: McDonald's
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070