Autor: Raimond Lind • 14. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võlupeegel, mis muudab kliendikogemust

"Memory Mirror" Neiman Marcuse kaubamajades
Kliendikogemus. Kaubanduses on see võtmesõna A, B ja C. Sellest ei saa üle ega ümber, sest mis on veel tähtsam, kui saate mugavalt, kiirelt ja hea teenindusega (ühesõnaga valutult) kauplusest ostud sooritatud. Kui kõik läheb aabitsa järgi, siis keskmine eestlane jagab seda head kogemust ka oma sõpradele ja tuttavatele.

Aga fakt on ka see, et paljudele ei meeldi kaupluses kaua viibida, tooteid valida ja ennekõike seda kõike veel selga proovida.

Meeste kohta järgmine klipp niivõrd ei käigi, küll aga pigem naiste. Tavaline olukord, haarate nt 5-6 kleiti, lähete proovikabiini, proovite kõiki selga ja siis on see otsustamise koht. Ja kui allpool oleva lahenduse pakkujat tsiteerida, siis harju keskmine probleem on järgmine: "Oli see nüüd esimene, kolmas või viies kleit, mis mulle nii hästi istus?! Ja üldse ei saa sellest peeglist aru, et kuidas „my ass“ selles kleidis esile tuli?!" 

Memory Mirror pakub sellist lahendust Neiman Marcuse kaubamajades, kus süsteem jätab iga eseme puhul meelde 8-sekundilisi esitluse. Seda klippi saad teiste tehtud klippidega hiljem võrrelda, näha ennast 360-kraadi ja otseloomulikult jagada klippe sõpradele, pereliikmetele jne. Ühesõnaga, kõik on tehtud selleks, et vältida seda tüütut uuesti selga proovimist niigi palavas ja väikses proovikabiinis.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700