28. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Jaama Turg kolib ajutiselt DEPOO Turule

Balti Jaama Turg kolib ajutiselt Depoo Turule
Foto: Astri Kinnisvara
Alates 1. jaanuarist on Balti Jaama Turg ajutiselt suletud ning turukauplejad kolivad kõrvalkinnistule Telliskivi 62 rajatud ajutisele DEPOO Turule. DEPOO Turul alustatakse kauplemisega 05. veebruaril 2016.a. Kolimine on vajalik Balti Jaama Turu praeguses asukohas käivituvate ulatuslike rekonstrueerimistööde tõttu, mille lõppemisel valmib 2017. aasta kevadel uus kaasaegne turukompleks - Balti Jaama Turg.

Ajutiselt rajatud DEPOO Turul saab olema esindatud kogu praegune Balti Jaama Turu kaubavalik - müüakse toidukaupu, riideid, jalatseid, kodukaupu ning vanavara ja antiiki.

Klientidele paigaldatakse turu uue asukoha leidmise hõlbustamiseks suunaviidad, mis juhatavad külastajad turu praegusest asukohast DEPOO Turule. Samuti teavitatakse inimesi turu uuest asukohast avamiseelse otsepostituskampaaniaga.

Kinnistute omaniku Astri Gruppi kuuluva Astri Kinnisvara OÜ juhatuse liikme Tarmo Kleimanni sõnul ei tasu karta, et DEPOO Turul kõik kaubelda või vajalikke oste teha ei saa. „DEPOO Turul on saadaval kogu vana Balti Jaama Turu kaubavalik ning kõigil igapäevastel müüjatel säilib kauplemisvõimalus. Paranevad aga tingimused - seda nii kauplejate kui ka ostjate jaoks," sõnas Kleimann.

Kevadel on plaanis DEPOO Turu Telliskivi Loomelinnaku poolses osas avada toidutänava ala. „Plaan on pakkuda tänavatoidu valmistamise ja müügi võimalusi kodumaistele toiduvalmistajatele - populaarsed värskelt valmistatud burgerid, tervislikud wok-toitud, sushi, pelmeenid, kebabid -  kõik need saavad tänavatoidualal esindatud olema. Piisava kliendihuvi korral plaanime tänavatoidu ala hoida lahti ööpäev läbi,“ kommenteeris Tarmo Kleimann.

Tänavatoiduala ühe osana on kinnistu omanikul koostöös üürnikuga plaanis anda uus elu ka kahele  DEPOO ees parkivale päevinäinud vagunile, millest tõenäoliselt saavad toidutänava suurimad tõmbenumbrid. Neist üks - Moskva rongi restoranvagun - jääbki restoranvaguniks selle sõna kõige otsesemas tähenduses. Kõrval seisvast diiselrongi reisijatevagunist saab aga klubivagun. Vaguneid hakkab omavahel ühendama perroon, millele rajatakse mõnus suvine istumisala.  Meelelahutus- ja toitlustuskoha nimigi on valitud piirkonna ajalugu ja eripärasid silmas pidades - PEATUS.  

DEPOO toidutänav koos vahvate vagunitega jääb avatuks ka pärast seda, kui ajutiselt DEPOOS tegutsev Balti Jaama Turg oma tavapärasele kohale tagasi kolib.  Toidutänaval on plaanis hakata korraldama ka erinevaid avalikke üritusi, mis annab ka kaugemalt tulijatele põhjust DEPOO Turgu üha rohkem külastada.

Balti Jaama Turu kinnistute arendaja on Astri Gruppi kuuluv Astri Kinnisvara OÜ.  Astri Grupp omab lisaks Balti Jaama Turule Lõunakeskuse kaubandusparki Tartus, FAMA-, Astri- ja Tempo Keskust Narvas ning Pärnu Keskust Pärnu kesklinnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757