19 jaanuar 2016

Ülemiste keskuse parimaks poeks kuulutati MATKaSPORT

Ülemiste keskuse Matkasport  Foto: Ülemiste keskus

Ülemiste keskuse konkursi “Parim pood 2015” võitis MATKaSPORT. Teise koha eest autasustati rõivapoodi Springfield ja kolmandana tunnustati pesukauplust women´secret.

Ülemiste keskuse tegevjuhi Guido Pärnitsa sõnul on kaubanduskeskuste konkurents tihe ja seda olulisem on, et inimestel oleks hea ja mugav keskust külastada. “Silmapaistev teenindus ja mõnus õhkkond on külastajatele olulised ning selle loomises saavad kaasa rääkida kõik meie keskuse poed.” Pärnitsa sõnul hindavad nad poodide töös eelkõige head teenindust, sujuvat koostööd keskusega ja initsiatiivikust. “Selle aasta võitjal MATKaSPORTil on need kõik näitajad väga head.” Ta lisas, et konkurss oli tihe ja tunnustust väärivad kõik võistluses osalenud poed.

MATKaSPORT Ülemiste kaupluse juhataja Jana Põldveri sõnul on see poele suur tunnustus. “Emotsioonid on laes. Meil oli suur tahtmine võita. Oli näha, et pingerea esimese poole kauplused pingutasid väga.” Põldver lisas, et teda üllatas positiivselt, kui palju kaubanduskeskus rentnike heaks pingutab ja nende tegevusele kaasa aitab. “Sellised konkursid on väga tänuväärsed, väärtustavad kaupluste tööd ja innustavad töötajaid veelgi rohkem pingutama,” ütles Põldver.

Ülemiste Keskuse parimad  Foto: Ülemiste keskus

Võistlejaid hinnati mitme kriteeriumi järgi ning teeninduskohad said punkte koguda aasta läbi. Võitja selgitamisel võeti muuhulgas arvesse EMORi teenindusmonitooringu tulemusi, käibekasvu, kampaaniates osavõtmist, jõuludekoratsioonide konkursil osalemist. Võitja sai auhinnaks 5000-eurose reisitšeki.              

Lisaks sellele hinnati eraldi kategoorias ka klienditeeninduse kvaliteeti. Selle eest pälvisid heade tulemustega tunnustuse Calvin Klein, Change, Dreamland, German Juveelisalong, Okaidi, POLARN O. PYRET, Woolhouse, Protten.

Ülemiste keskus on Eesti suurim moe- ja perekeskus, milles on üle 200 kaupluse ja teeninduskoha. Uue Ülemiste kaubanduskeskuse projektikontseptsiooni arhitektiks on hinnatud Norra arhitektuuriettevõte AMB Arkitekter AS ning Eesti arhitektuurifirma Novarc AS ning ehitajaks Fund Ehitus. Keskuse sisekujunduse autoriteks on Joonprojekti sisearhitektid Priit Põldme ja Reet Sepp. Ülemiste keskuse omanik ja arendaja on Linstow International (Norra).

Jaga lugu:
Seotud lood
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700