25. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskuse parimad on Rahva Raamat ja Goldtime kauplus

Viru Keskuse Parim Ostukeskkond 2015 on Rahva Raamatus
Foto: Tiit Mõtus
Viru Keskus tunnustas aasta alguses taas parimaid ostu- ja teeninduskohti ning teenindajaid, kus tihedas konkurentsis pälvis eelmise aasta tulemuste eest tiitli Parim Ostukeskkond 2015 Rahva Raamat ning Parim Teeninduskoht 2015 nimetus läks ehte– ja kellaärile Goldtime. Parima Teenindaja tiitliga pärjati Galina Kurlõkova kauplusest Grenardi.

Parima ostukeskkonna valimisel hinnati muu hulgas teeninduskoha üldist atmosfääri, sisekujundust, tootepaigutust, proovikabiine, kassa asukohta, nähtavust ja puhtust, teenindajate korrektsust ja suhtlusoskust, aga ka selliseid olulisi ostumiljöö detaile nagu vaateaknad, taustamuusika ja valgustus. Parimad selgitas välja ekspertžürii hindamistegevus ning läinud aasta detsembris Viru Keskuse sihtklientide seas läbiviidud küsitlus. Rahva Raamatu järel saavutasid selles kategoorias auhinnalise teise koha Kaubamaja Ilumaailm ning kolmanda koha Tommy Hilfiger. Eriauhind parimate proovikabiinide eest anti välja Kaubamaja Naistemaailmale.

Parimad teeninduskohad selgusid kõigi kaupluste teenindajate poolt teostatud teenindustaseme testide ning testostlejate hinnete põhjal. Selles kategoorias saavutasid Goldtime’i järel auväärse teise koha Aphrodite Kullaäri ning kolmanda koha Diesel.

Parima Teenindaja konkursi finaali pääsesid teenindustaseme testide ja testostlejate hinnete põhjal kümme parimat, kes omakorda pandi proovile kogu päeva vältel Viru Keskuse aatriumis toimunud müügivõistlusel, mille tulemuslikkust hindas žürii. Parima Teenindaja 2015 tiitli pälvis Galina Kurlõkova kauplusest Grenardi, teisele kohale jõudis Laura Koobas spordiklubist MyFitness ning kolmandale kohale Kadi Säde kauplusest Diesel. 

Viru Keskuse Parim Teenindaja konkursi võitja Galina Kurlõkova
Foto: Tiit Mõtus

Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega ostu- ja meelelahutuskeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Baltimaade suurima ilu- ja juveelitoodete piirkonna ning Eesti suurima raamatupoe ja apteegi. Viru Keskuses tegutseb üle 100 kaupluse ja teeninduskoha, kohvikuid ja restorane, spordiklubi. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070