4. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansapakend on nüüd Antalis

Foto: Andres Haabu
Eesti juhtiv paberitoodete hulgimüüja Antalis AS ning pakenditooteid ja -lahendusi pakkuv Hansapakend OÜ viisid aprilli alguses lõpule 2015. aasta juulis alanud ühinemisprotsessi. Aprillist jätkatakse tegutsemist Antalis AS nime all Antalise ruumides.

Antalis AS tegevjuhi Aivo Vellamäe sõnul on Antalis kahe ettevõtte meeskondade, tooteportfellide ja oskusteabe liitmisega muutumas Eesti suurimaks ja professionaalseimaks rahvusvaheliseks pakkematerjalide ja -seadmete hulgimüüjaks ning pakendilahenduste pakkujaks. “Ligi 25 aastat kogemusi, ülemaailmne tarnijate võrgustik, seinast-seina tootevalik, ühtlane teenusekvaliteet, kohalik ja globaalne Antalise kontserni oskusteave võimaldavad meil pakkuda optimaalseimaid kliendikohaseid pakendamislahendusi. Ühistegevuse sünergiast tulenevalt muutub meie koostöö klientidega edaspidi veelgi konkurentsivõimelisemaks nii siseturul kui ka lähiturgudel Baltikumis ja Põhjamaades. Nüüd oleme mitmes riigis paiknevatele korporatiivklientidele kindlasti võimelised pakkuma paremat teenindust,” sõnas ta.

Antalise pakendivaldkond koondab endas 4 peamist tegevussuunda: pakkematerjalide ja -seadmete müük, liimide ja liimimisseadmete müük, markeerimislahendused, pakkeseadmete ning -süsteemide hooldus. Lisaks pakub ettevõte valdkonna-spetsiifilist nõustamist ja koolitust. Kõik vajalik alates toote pakendamisest kuni automaatsete pakkeliinideni ühe katuse alt Baltimaades ja Soomes.

Antalise kontserni pakenditoodete kogukäive ületab 450 miljonit eurot. Hansapakend OÜ omandamine oli osa Euroopa juhtiva paberi, pakenditoodete ja visuaalse kommunikatsiooni materjalide hulgimüügikontserni Antalis strateegiast tugevdada turupositsiooni pakenditoodete valdkonnas.

Antalis on Euroopa juhtiv paberi, pakenditoodete ja visuaalse kommunikatsiooni materjalide hulgimüüja. Maailmas paberi ja pakenditoodete hulgimüügis teisel kohal oleva kontserni käive oli 2015. aastal 2,6 miljardit eurot, 5800 töötajat teenindavad 43 riigis asuva 107 jaotuskeskuse kaudu üle 123 000 kliendi. Antalis toimetab iga päev üle maailma kätte 14 000 tellimust ja tarnib aastas 1,7 miljonit tonni paberit. Antalis on Sequana kontserni hulgimüügiharu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757