13. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Express Posti uueks juhiks saab Risto Eelmaa

endine Itella SmartPOSTi juht Risto Eelmaa hakkab alates 15. maist juhtima Express Posti
Foto: Eiko Kink
AS Express Posti juhiks saab alates 15. maist Risto Eelmaa. Eelmaa juhtis viimased viis aastat Itella SmartPOSTi, millest sai selle aja jooksul Eesti juhtiv pakiautomaadi- ja kullerteenust pakkuv ettevõte.

Risto võtab teatepulga üle viimased 13 aastat AS Express Posti juhtinud ja ettevõtte arengusse märkimisväärse panuse andnud Sven Suurraidilt, kes on otsustanud ettevõttest lahkuda.

“Posti valdkond tervikuna on suures muutuses ning tehnoloogia on siinjuures olulist rolli mängimas. Loodan anda uue arengutõuke ka Express Posti´le, et olemasolevat äri säilitada ja efektiivsemaks muuta," rääkis Risto Eelmaa. Ta lisas, et saavutada jätkusuutlik kasv on vaja leida uusi ärisuundasid, mille arvelt kasvatada ettevõtte käivet ning pakkuda klientidele laiemat tooteportfelli. "Ootan põnevusega kohtumist oma uute kolleegidega, kellega koos neid uusi väljakutseid hakkame ellu viima,” ütles Eelmaa.

Ajakirjandusväljaannete kojukandeteenust pakkuv AS Express Post asutati 1997. aastal ja kuulub täna võrdsetes osades AS-ile Eesti Meediale ja AS-ile Ekspress Grupile. AS Express Post teostab kojukannet Tallinnas ja Tartus ning nende 20-30 km raadiuses olevates lähivaldades samuti Pärnus ja Viljandis. Igapäevaselt kannab Express Post klientide postkastidesse keskmiselt 95 tuhat tellitud väljaannet ning tegeleb ka perioodika tellimuste vastuvõtu ning andmebaaside täishaldusega. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757