• 13.05.16, 10:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

KFC plaanib Eestis restorani avada 2017. aastal

Leedu firma Cibus Groupi, kelle käes on Baltikumi KFC ja PizzaHuti frantsiisi- ja arendusõigus, juhi Sigurdur A. Sigurdssoni teatel on tänaseks Leedus, Lätis ja Soomes tegutseval firmal peagi plaan ka Eesti turule siseneda.
KFC plaanib Eestis esimese restraoni avada mitte varem kui 2017
  • KFC plaanib Eestis esimese restraoni avada mitte varem kui 2017 Foto: EPA
Sigurdsson ütles Läti meedias välja, et hetkel on olemas Eestiga seonduvalt vaid frantsiisileping ning järgmisel aastal plaanib ettevõte avada uued restoranid Leedus - Vilniuses, Kaunases ja Klaipedas, kirjutab kasulik.delfi.ee.
„Me tahame tugevdada Leedu ja Läti turul tegutsemist ning Eestis avame esimese restorani mitte varem kui 2017. aastal," ütles Siurdsson.
Uuel aastal on Tallinnas valmimas Balti jaama turg ning algsete plaanide kohaselt ka Pro Kapitali Peterburi teele rajatav hiigelkeskus T1 (kuigi arendaja on öelnud, et keskuse avamine võib lükkuda 2018. aastasse).
Kui KFC plaanib avada esimese koha keskuses, siis need kaks on uusimad ja ühtlasi kõige enam huvitatud sellest, et uusi brände Eestisse (ja oma keskusesse) meelitada.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele