1. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas Coop Eesti 9 aastaga käibe kahekordistab?

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand
Autor: Raul Mee

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand ütles Danske Liidrite Foorumil, et aastaks 2025 on nende käive 1 miljard eurot, mis on üle 2 korra rohkem kui 2014. aasta käive. Uurisime, kuidas nad plaanivad selle saavutada.

„Selle aasta käive tuleb pisut üle 500 miljoni euro ning kui arvutada, siis siin ei ole midagi keerulist. 7-8% kasvu aastas ning olemegi seal,“ ütles Vihand. Kuid lisas, et ta ei usu, et see kasv orgaaniliselt tuleb. „Turu kasv on ilmselgelt väiksem ja meie orgaaniline kasv on ka väiksem. Seega peame turul tegelema konsolideerimisega.“

Vaata videost, kelle plaanib Coop ära osta ning kui palju jaekette on Eestis 9 aasta pärast.

Coop Eesti netokäive oli 2015. aastal 487,8 miljonit eurot, kasvades aastaga 5%.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700