1. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas Coop Eesti 9 aastaga käibe kahekordistab?

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand
Foto: Raul Mee
Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihand ütles Danske Liidrite Foorumil, et aastaks 2025 on nende käive 1 miljard eurot, mis on üle 2 korra rohkem kui 2014. aasta käive. Uurisime, kuidas nad plaanivad selle saavutada.

„Selle aasta käive tuleb pisut üle 500 miljoni euro ning kui arvutada, siis siin ei ole midagi keerulist. 7-8% kasvu aastas ning olemegi seal,“ ütles Vihand. Kuid lisas, et ta ei usu, et see kasv orgaaniliselt tuleb. „Turu kasv on ilmselgelt väiksem ja meie orgaaniline kasv on ka väiksem. Seega peame turul tegelema konsolideerimisega.“

Vaata videost, kelle plaanib Coop ära osta ning kui palju jaekette on Eestis 9 aasta pärast.

Coop Eesti netokäive oli 2015. aastal 487,8 miljonit eurot, kasvades aastaga 5%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757