7. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnikakaupluste kett Expert International sai uue tugeva partneri

Foto: Andras Kralla
Alates 1. jaanuarist 2017 liitub rahvusvahelise tehnikakaupluste kettiga Expert International Ubaldi Grupp, mille kaudu saavad ketti kuuluvad poed pakkuda veelgi suuremat tootevalikut.

Ubaldi haldab hetkel kahteteist laia valikuga poodi, kust leiab nii elektroonikaseadmeid, suuremaid ja väiksemaid kodumasinaid, tooteid IT valdkonnast ning samuti ka kõike, mida läheb vaja kodusisustamisel – alates mööblist ja köögitarvikutest kuni mänguasjade ja aias vajaminevani.

Expert Internationali tegevjuht Dieter Mathys tõdes, et Ubaldi sobib hästi Expert tehnikakaupluste põhimõtetega, mis lähtuvad tipptasemel teenindusest ning heast hinna-kvaliteedi suhtest, lisaks on nad avatud innovaatilistele lahendustele. “Ubaldi avas hiljuti mitmekülgse kaubanduskeskuse Nice’s, mille kontseptioon võib tulevikus muuta ka teiste poodide paigutust, sest vastavatud pood on klientidele väga meeltmööda,” rääkis Mathys.

Expert Eesti turundusjuhi Joonas Kulli sõnul ei avalda Ubaldi liitumine kohe otsest mõju Expert Eesti poodidele, kuid sellegipoolest on Kulli sõnul hea tõdeda, et Expert on rahvusvahelisel tasandil leidnud nii tugeva partneri nagu seda on Ubaldi. “Ubaldi Grupiga liitumine tõstab Experti konkurentsivõimet mitte ainult rahvusvahelisel turul, vaid ka koduturul,” ütles Kulli.

Expert International gruppi kuulub hetkel rohkem kui 3500 kauplust 20s riigis. Grupp loodi 1967. aastal peakontoriga Šveitsis. Eestis tegutseb Expert tehnikakauplus juba rohkem kui 20 aastat, olles kasvanud selle ajaga kaheteistkümne poeni. Expert tehnikakauplused pakuvad oma kaubavalikus nii maailma tipp-tasemel kaubamärkide kui ka vähemtuntud, aga kvaliteeti tagavate tootjate tooteid. Kaubavaliku koostamisel lähtutakse eelkõige kliendile sobivate toodete funktsionaalsustest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070