15. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti spordiklubide kett laieneb Eestisse

People Fitness Riia spordiklubi
Foto: Vilnis Sluka
18. veebruaril 2017 avab Tallinnas Mustika Keskuses uus spordiklubide kett People Fitness oma esimese spordiklubi Eestis. Lätis 2016. aastal tegevust alustanud ettevõttele on Tallinnas avatav esindus, üldpinnaga 1700 ruutmeetrit, juba kolmas spordiklubi Balti riikides.

People Fitnessi turundusjuhi Sasha Dembo sõnul näeb ettevõte Eesti turul tugevat potensiaali, kuna sportlike ja tervislike eluviiside harrastamine on rahva hulgas jätkuvalt tõusuteel. „Konkurents spordiklubide seas on küll tihe ja eriti just Tallinnas, kuid hinnad on üsna kõrged. Meie eesmärk on pakkuda kõrget kvaliteeti ja mitmekülgseid treenimisvõimalusi taskukohase hinnaga. Oleme tõestanud, et see on võimalik ning kasvatanud kahe spordiklubiga Riias vähem kui aastaga märkimisväärse kliendibaasi. Mais kavatseme avada spordiklubi ka Vilniuses ning 2017. aastal käivitada neli klubi teistes Euroopa riikides,“ ütles Dembo.   

Mustika keskust opereeriva fondivalitseja EfTEN Capital kaubanduspindade ärijuht Toomas Õuna sõnul on tal hea meel, et People Fitness otsustas esimese spordiklubi Eestis avada just Mustika Keskuses. „Eestis ja Tallinnas ei ole just palju spordiklubisid, kuhu minnes on võimalik auto parkida mugavalt tasuta sooja maa-alusesse parklasse ning peale trenni teha samas keskuses ka oma vajalikud sisseostud ja keha kinnitada," ütles Õun.

People Fitnessi sobivate tegevuskohtade leidmisel abistava Colliers International Eesti partner ja äripindade osakonna juhi Tarmo Kalviste sõnul töötab ettevõte eesmärgiga leida People Fitnessile täiendavaid asukohti ning usub, et 2017 toob veel sarnaseid uudiseid. „Uue spordiklubide keti lisandumine Eesti turule üle pika aja on igati tervitatav ning näitab ilmekalt kaubanduspindade turu trendide kinnistumist,“ lisas Kalviste. 

People Fitness on jõu- ja rühmatreeninguid pakkuv spordiklubide kett, mis alustas tegevust 2016. aastal Lätis. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070