Autor: Kaubandus.ee • 26. juuni 2017

Circle K teatas taas uue teenindusjaama ehitusest

Circle K teenindusjaam.
Autor: Andres Raudjalg

Circle K ehitab Tallinna Lauluväljaku lähedusse, Narva maantee kõrval olevale senisele tühermaale poolteist miljonit eurot maksva uue teenindusjaama.

“Uus jaam tuleb meie uue kontseptsiooni järgi, mis tähendab senisest suuremat toiduvalmistamise ala, rohkem kohvimasinaid, parkimist maja ees ning rohkem tualette. Lauluväljaku puhul teeme esmakordselt ka rattaparkla – rattareste on meil ka varem jaamades olnud, sarnases mahus rattaparklat aga mitte,” ütles Circle K jaemüügidirektor Raimo Vahtrik pressiteates.   

“Lauluväljaku jaam hakkab lisaks linnakodanikele täiendavalt teenindama sadamast Smuuli teele ja sealt edasi Tallinna ringteele suunduvat transiiti. Arvestame ka lauluväljakul toimuvate kontsertide ja ürituste publikuga, kuna uue jaama näol tekib piirkonda kaasaegne söögikoht,” lausus Vahtrik.  

Lauluväljaku teenindusjaam hakkab asuma 4000 m2 suurusel maa-alal Turba tänava alguses aadressil Narva mnt 138. Circle K plaanib ehitustöödega alustada koheselt ning jaam valmib sügisel.

Mugavuspoe suuruseks saab olema sarnaselt teiste teenindusjaamadega 160 m2. Ettevõte investeerib Lauluväljaku teenindusjaama rajamisse 1,5 miljonit eurot.

Lauluväljaku jaama näol on arvult juba teise täiesti uue teenindusjaama ehitamisega, millest Circle K on käesoleval kuul teada andnud. Juuni keskel teatas Circle K 1,5 miljonit eurot maksva täisteenindusjaama ehitamisest Tallinna ringteele Jürisse. Jüri teenindusjaam valmib samuti sügisel.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, kes annab tööd üle 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.  

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700