Autor: Mait Kraun • 26. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare keskus teenis 14 miljonit kasumit

Rocca al Mare keskuse juht Mati Pops.
Foto: Veiko Tõkman
Kinnisvarafirma Rocca al Mare Kaubanduskeskuse ärikasum tõusis ligi 14 miljoni euroni.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kinnisvara üürileandmise ja hooldamisega tegeleva Rocca al Mare ASi müügitulu langes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) protsendi võrra, 17,01 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 144 513 euro võrra, 13,7 miljoni euroni.

Mullu töötas ettevõttes 7 inimest, 2015. aastaga võrreldes see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 1 protsendi 2,43 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 13 protsenti, 4620 euroni kuus. Juhtkonnale maksti tasusid koos sotsiaalmaksudega 185 200 eurot.

Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS omanik on Hollandi firma Montalbas B.V, mis omakorda kuulub Soome börsiettevõttele Citycon OYj. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal Eesti tütarfirmast dividende ei võetud.

Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS juhatus on üheliikmeline – alates 2005. aasta novembrist on juhatuse liige Mati Pops. Nõukogusse kuulub kolm liiget – Marcellinus Alphonsus Cornelis Kokkeel, Jurn Hendrik Hoeksema ja Harri Lasse Antero Holmström.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700