20. juuli 2017

Kaup24.ee sai ametlikuks Apple’i edasimüüjaks

Autor: Pixabay
Eesti üks suurimaid e-poode Kaup24.ee teeb alates juulikuust koostööd Apple’i turustajaga Baltimaades AVAD Balticuga, olles nüüdsest ametlik Apple’i edasimüüja Eestis. Partnerlus annab Kaup24.ee e-poele võimaluse pakkuda oma klientidele kõiki Apple’i tooteid ja teenuseid, teatas ettevõte.

“E-poed võidavad järjekindlalt klientide usaldust, mistõttu e-kaubandus üha kasvab ja areneb ning seetõttu suureneb ka nõudlus uute tehnoloogiliste lahenduste järele. Partnerlus Apple’i edasimüüja AVAD Balticuga loob meie klientidele suure eelise soetada kõige uuemaid Apple’i tooteid kodust lahkumata,” sõnas Kaup24.ee esindaja Rauno Kristjan.

Apple’i tooteid on Kaup24.ee e-poest võimalik soetada ka järelmaksuga ning saada seejuures täiendavaid allahindlusi. Vastavalt Kaup24.ee tingimustele kehtib kaupadele ka 14-päevane tagastamisõigus. Samuti pakutakse klientidele kiiret tarnet – tooted, millel on märge “kohe olemas” on võimalik kätte saada Tallinna kauplusest juba järgmisel tööpäeval.

Apple’i volitatud edasimüüja (Apple Authorized Reseller) staatus saab osaks vaid valitud kaupmeestele. Kaup24.ee e-poest on võimalik soetada lisaks Apple’i toodetele ka lisateenuseid ning ettevõtte poolt tarnitavaid kaupu.

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700