11. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: Mis muutub toidumaailmas järgmisena kuumaks?

Foto: pixabay.com
Kui palju on Eestis erimenüüd vajavaid toitujaid ning mis trendid toidumaailma juhivad, sellest räägib tänane saade.

Samuti tuleb juttu sellest, kas väljas söömine muutub ja mida väljas süüakse, kuidas turundada uut ja kallimat hinnatundlikule inimesele ning miks trendid ei lähe nii nagu me arvame.Eesti juhtival turunduskonverentsil Password 2017 salvestatud vestlusringi juhib Mihkel Raud. Sõna saavad restoraniomanik Peeter Jalakas, Valio Eesti turundus- ja tootearendusjuth Krista Kalbin ning Lehe pruulikoja juht Tarmo Tali.Lisaks toidutrendidele kajastas Password rida teisi tarbijatrende - hipsterite (kuula saadet siit) ja keskklassi juurdekasv (kuula saadet siit), jagamismajanduse levik (kuula saadet siit) ja esoteerika populaarsus (kuula saadet siit).Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris. “Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700