Autor: Kaubandus.ee • 24. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased avasid Islandil Skypark batuudikeskuse

Foto: Skypark Island
Eesti ettevõte Skypark, mis alustas 2009. aastal Tallinnas Euroopa esimese batuudikeskusena, avas Islandi pealinnas Reykjavikis uue kogupere- ja batuudikeskuse.

“Sümboolne, et avasime keskuse Islandil just Eesti taasiseseisvumispäeval – oli ju Island esimene riik, mis Eestit toona tunnustas“, lausus Skypargi juht ja omanik Alar Kajari.  

Islandil avatud kogupere meelelahutuskeskuses Skypark on kokku 1000 ruutmeetrit pinda, millest batuudid katavad 400 ruutmeetrit.

Kokku eksporditi Eesti kogemust Islandile 200 tuhande euro eest. "Islandlased valisid meid oma partneriks just kvaliteedi pärast - Eestis projekteeritud ja ehitatud batuudid on turvalisemad ja vastupidavamad, kui Hiinast tellitud," rääkis Kajari. Skypark eksportis kogu batuudikeskuse kontseptsiooni, seal hulgas tuli Eestist ka töötajate riided ning logo disain.

Kajari sõnul käisid isegi Eesti graffitikunstnikud Islandil kohapeal seinu kaunistamas. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070