3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lisandunud esinejad Kaubanduse Aastakongressile 2017

Paul Thomas ja Cécile Cremer
Kaubanduse Aastakongressi 2017 esinejate hulka lisandus endine Harrodsi kaubamaja jaemüügidirektor Paul Thomas ja Wandering the Future asutaja Cécile Cremer.

Kaubandusinnovatsioonidest maailmas rääkima pidanud Innovation Insideri juht Nick Lansley Suurbritanniast ei saa kahjuks Kaubanduse Aastakongressil osaleda, kuna peab samal ajal ootamatult osalema olulisel Euroopa Komisjoni kohtumisel Brüsselis. Tema asemel astub lavale Wandering the Future asutaja Cécile Cremer Hollandist.

Cécile Cremer keskendub enda ettekandes murrangulistele muudatustele kaubanduses. Ettekandes otsib ta vastuseid küsimustele - kuidas me tulevikus ostleme, kuidas ostude eest maksame, milliseid tooteid me tahame ja vajame.. Oma inspireerivas ettekandes "Disruptive Changes of Retail" toob Cécile Cremer kuulajateni kõige murrangulisemad muutused ja innovaatilisemad suunad kaubanduses. Ta vürtsitab oma ettekannet hulgaliselt rahvusvaheliste näidetega tulevikutrendidest.

Teine uus välismaa esineja Paul Thomas astub lavale koos kolleegi Phil Dorelliga. Paul Thomasel on enam kui 25 aastane töökogemus kaubandusvaldkonnas, mille hulka kuulub ka Harrodsi kaubamaja jaemüügidirektori ametikoht. Lisaks on ta juhtinud ka Sainsbury ja Asda kaupluste tegevust. Retail Remedy meeskonnas keskendub ta peamiselt müügikasvule, kliendikogemuse parendamise ja kasumieesmärkide saavutamisele

Eesti esinejatest hulka lisandus makselahenduste vestlusringi LHV Panga kaardimaksete tootejuht Indrek Kajumäe. Innovatsioonid kauplusekeskkonnas esinejate hulgas vahetus Coop Eesti esineja. Tegevjuhi Jaanus Vihandi asemel astub lavale turundusdirektor Andres Lember. Innovatsioonid kättetoimetamises esinejate hulka lisandus ka Omniva pakiäri valdkonna juht Sten Argos. 

Tutvu Kaubanduse Aastakongressi programmiga ning registreeru SIIN. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757